Marina Tucaković progovorila o saradnji sa Anom Nikolić - BIGportal.ba
Ex Yu

Marina Tucaković progovorila o saradnji sa Anom Nikolić

Marina Tucaković je neprikosnovena kada je riječ o pisanju tekstova za popularne pjesme, pa je tako ostavila traga kako u rok, tako i u pop i folk muzici, a ono zbog čega joj posebno čestitaju je činjenica da iz decenije u deceniju ne gubi na kreativnosti i vešto se prilagođava promjenama trendova.

Upravo zbog toga se mnogo pjevača obraća upravo njoj kada požele numeru čiji će stihovi lako ući u uši publike, te je na nekoliko pjesama sa novog albuma Ane Nikolić moguće čuti upravo Marinine rime.Iako je finalni produkt i više nego zadovoljavajući, Tucakovićeva priznaje da nije lako raditi sa “djevojkom od čokolade”.

– Pa valjda će, ja se nadam da će još malo da poradi na tome – osvrnula se na početku razgovora za Svet Marina na činjenicu da Nikolićeva uopšte ne nastupa otkad je izbacila hit pjesme, a poznato je da najveću zaradu ne donose pregledi na Jutjubu nego rad na terenu.

– Ni sa kim nije lako raditi, pa ni sa njom. Nema tu lakoće, svi misle da znaju najbolje. Malo ih ubjeđujem, a malo sam i umorna od toga, pa ih pustim da bude po njihovom. Niko neće da me sluša. Ana je napravila pauzu, malo se popravila, tražila je pesme, nastavila sa svojom karijerom i potvrdila to što jeste. Čekam da izađu još neke pjesme sa novog CD na koje ja pucam i mnogo ih volim. Vjerujte mi da jedva čekam promociju. Nadam se tome više od vas.

Danas objavljeno

Tamara Vučić razbila šablon: Pojavila se u efektnoj mini-haljini

Vanja A

Sandra Afrika otkrila da joj je pisao srpski reprezentativac: “Napadni su “

Vanja A

Sve djevojke Dušana Vlahovića

Vanja A

Ostavite komentar