Marina Tucaković o odnosu sa pjevačicom nakon PROZIVKI njenog sina - BIGportal.ba
Ex Yu

Marina Tucaković o odnosu sa pjevačicom nakon PROZIVKI njenog sina

Tekstopisac Marina Tucaković osvrnula se na odnos sa folk zvijezdom Cecom Ražnatović nakon što je njen sin Milan Laća Radulović prozvao pjevačicu i na Tviteru je nazvao “ratnim huškačem kojem je mjesto u Hagu”.

Sa Cecom sam super i nas dvije nismo imale nikakav problem. Ja ne mislim kao moj sin i rekla sam mu da takve stvari ne treba da radi. On je veliki dečko i treba da misli svojom glavom. Jednostavno, ne mogu ja da donosim odluke umjesto njega – rekla je za “Alo” Marina i dodala da se oduvijek trudila da sa svojim saradnicima bude u korektnim odnosima.

– Ne znam da li je Ceca zamjerila mom sinu to što je rekao za nju, ne bi me začudilo da jeste. Inače sam sa svima u dobrim odnosima, nikoga ne vrijeđam, niti imam potrebu da odgovorim kada mene neko uvrijedi – rekla je Marina.

Ona se već gotovo tri godine bori sa opakom bolešću, a kako kaže trenutno se sama snalazi za lijekove i terapiju.

– Snalazim se normalno, niko mi ne pomaže. Čujem se sa ljudima sa estrade, ali mi niko materijalno ne izlazi u susret. Opraštam svima koji me ne zovu. Nikome ništa ne zamjeram. Sve je to ljudski i sve je to normalno – poručila je Tucakovićeva, piše Blic.

Srpskainfo

Danas objavljeno

Glumac ispraćen uz omiljenu pjesmu, Nataša grcala u suzama. Nakon Bjelinog govora, svi SLOMNJENI

Vanja A

Senidah potpuno promijenila imidž

Vanja A

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić s kćerkom Ninom uživaju u Moskvi

Vanja A

Ostavite komentar