31. Maja 2022.

Marina Tadić otkrila nepoznate detalje o mužu

Big Portal

Iako naizgled mnogima djeluje kao nespojiv spoj, budući da su sve izrazito različite, pjevačice se mogu pohvaliti dugogodišnjim prijateljstvom.

“Sa Ildom se družim jako dugo s obzirom na to da se porodica mog supruga i Ildina poznaju, a moj muž je odrastao sa njom. Maki je tu da bude uvek zabavna, ma ona nikada ništa ne gleda crno, stalno je u oblacima i vidi sve ružičasto. Ipak smo Ilda i ja malo drugačije i stabilnije (smeh)”, otkrila je Marina Tadić.

Iako je svi poznaju kao sjajnu pjevačicu, malo ko zna da je ona diplomirani profesor fizičkog vaspitanja, a njen suprug pravnik.

“Ako krene neko nešto odmah tužba! (smeh) Cela porodica je u tome tako da imam dobru odbranu”, našalila se pevačica.

Marina Tadić trudna | Zabava | Zvezde i tračevi

Iako bi publika možda željela češće da je viđa u medijima, Marina nije od onih koji će po svaku cijenu biti na malim ekranima.

“Nisam od tih..Na mojim nastupima se osjeća emocija i to me je uvijek izdvajalo od dugih. Ja dam cijelu sebe i sutradan umrem! Nekako su dolazile žene većinom na moje nastupe, koje su patile. Mnogo se pronalaze u mojim pesmama i sednemo zajedno na binu i pevamo”, ispričala je dodala da je na svoju novu pjesmu izuzetno ponosna, prenosi 

Grand.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare