Marina je bila uz Darka dok se BORIO ZA ŽIVOT, a on je doveo na ivicu živaca - BIGportal.ba
Ex Yu

Marina je bila uz Darka dok se BORIO ZA ŽIVOT, a on je doveo na ivicu živaca

Marina Gagić nakon što se posvađala sa Darkom Lazićem, boravi u kući svojih roditelja u Pećincima zajedno sa sinom Aleksejem i za sada deluje da od njihovog pomirenja nema ništa. A pre svega nekoliko meseci imali su velike plaanove, a folker je pričao i o venčanju kada dođe pravo vreme za ito.

Naime, Marina je u emisji uživo govorila o njenom i Lazićevom novom zanimanju i zajedničkom poduhvatu.

– Na moju ideju smo započeli, slučajno se dogodilo što je Darko napravio Instagram profil “Darkova kuhinja”, došli smo na ideju da snimamo kako on kuva. Veoma je dobro, biće još bolje. Ideje dolaze spontano, on kuva, ja snimam. On se bolje snalazi u kuhinji. Ja čistim za njim, to je velika stvar – govorila je u “Premijeri Vikend specijalu”.

Gagićeva se tada osvrnula i na teške trenutke koje je provela uz partnera:

– Bilo je najlepše kad sam saznala da ću postati mama. Najteže mi je u životu bilo kad sam saznala da je bio na ivici smrti – govorila je Marina u Premijera Vikend specijalu.

Čak i tada Marina je ispričala kako među njima neretko dođe do nesuglasica, kao i da ne zna da li bi mogla da podnese stvari koje je mogla na početku odnosa.

– Nemamo problema, jedino nesuglasica kad se ne javi na telefon. Ja poludim (smeh). Tad ga pitam “Dokle više to nejavljanje, ta neodgovornost?”. Bilo je lakše ranije, kad si mlad imaš više živaca, sad imam 30 godina, ne znam da li bih mogla da podnesem neke stvari. Volela sam da idem sa njim da ga slušam kada je nastupao po Srbiji zaključila je za “Premijeru Vikend specijal”.

Danas objavljeno

Đani sa dugom kovrdžavom kosom?!

Vanja A

Katarina Živković o depresiji: “Nisam znala da li da ustanem, ili odustanem”

Vanja A

Zavirite u lusuzni stan glumice Jelene Gavrilović

Vanja A

Ostavite komentar