Marijina video razglednica Beograda uz "Molitvu" rasplakala Evropu: Toliko dobro, da boli... - BIGportal.ba
Ex Yu

Marijina video razglednica Beograda uz “Molitvu” rasplakala Evropu: Toliko dobro, da boli…

Potresan spot Marije Šerifović za čuvenu “Molitvu” sinoć je otišao u svet, a sa njim i slike praznog Beograda u doba korone

Pobednica Evrovizije 2007. godine, Marija Šerifović, sinoć je celom svetu predstavila novi spot za čuvenu “Molitvu” i Beograd pokazala u potpuno drugačijem svetlu. 

Spot je premijerno emitovan za vreme Eurosonga, koji je ove godine prvi put otkazan, ali u čast festivala uživo emisija emitovana je na nešto drugačiji način. Slike Beograda otišle su u istoriju, a “Molitva” će zasigurno obeležiti još jedan period.

Pobednika sinoć nije bilo, ali sve zemlje su iz ove situacije izašle kao pobednici.

Pobednik je sinoć bila i naša Marija Šerifović, koja je Srbiju i Beograd na vrlo emotivan način predstavila celom svetu. I nema ko se nije naježio, nema kome nisu zasuzile oči dok su išli kadrovi praznih beogradskih ulica za vreme policijskog časa, velikih medicinskih radnika u skafanderima i pod zaštitnom opremom, uplašenih ljudi i dece sa maskama…

Marija je još jednom pokazala koliko je veliki umetnik, koliko je velikog srca, čak i u ovo doba pandemije korona virusa, koja je hendikepirala ceo svet.

Utisci i reakcije na novu verziju “Molitve” jedinstvene su kao i sam spot. Reagovale su Marijine brojne kolege, kako iz zemlje, tako i iz regiona, a sudeći prema komentarima i njih i fanova – nema koga ova tri i po minuta nisu rasplakala.

Među oduševljenima su: Jelena Karleuša, Ana Bekuta, Tijana Dapčević, Nina Badrić, Jelena Bačić Alimpić i mnogi drugi.

Slike komentara sa Instagrama:

Marija Šerifović

A evo šta kaže Tviter:

Marija Šerifović

Ukoliko niste sinoć, evo prilike da pogledate potresan spot za Marijinu “Molitvu”, koji je nastao u doba COVID-19 i koji je oduševio Evropu. 

telegraf.rs

Danas objavljeno

Novi singl Džibonija

V.R.

Poslije Dače, i Nataša iskreno o razvodu, ovo je njena strana priče

V.R.

Mia Borisavljević pokazala trudnički stomak

V.R.

Ostavite komentar