Marija Šerifović želi da postane majka - BIGportal.ba
Ex Yu

Marija Šerifović želi da postane majka

Pjevačica Marija Šerifović postaće majka sljedeće godine, tvrdi numerolog i vizionar Vlado Kečina. Marija će dobiti sina, a beba će u porodicu Šerifović stići zahvaljujući vantjelesnoj oplodnji, ali kako Kečina tvrdi, toj metodi se neće podvrgnuti Marija, već njena partnerka, prenosi Alo! – Mariji stoji da će uskoro postati roditelj, a to će se…

Pjevačica Marija Šerifović postaće majka sljedeće godine, tvrdi numerolog i vizionar Vlado Kečina.

Marija će dobiti sina, a beba će u porodicu Šerifović stići zahvaljujući vantjelesnoj oplodnji, ali kako Kečina tvrdi, toj metodi se neće podvrgnuti Marija, već njena partnerka, prenosi Alo!

– Mariji stoji da će uskoro postati roditelj, a to će se dogoditi najvjerovatnije naredne godine, a najkasnije za dvije – kaže Kečina i objašnjava:

– Ona već dugo razmišlja o djetetu i ima ogromnu želju i potrebu da svu svoju ljubav da nekome i nije joj važno da li dobiti sina ili ćerku – kaže numerolog. Međutim, kako je objasnio, iz Marijinih brojeva jasno se vidi da će pjevačica dobiti sina.

– Njena partnerka će se u narednom periodu podvrgnuti metodi vantjelesne oplodnje i na svijet će donijeti zdravog dječaka. Iako on neće imati Marijin genetski materijal, to neće spriječiti pjevačicu da ga voli najviše na svijetu – kaže Kečina.

Budući da u Srbiji pitanje potomstva u istopolnim zajednicama nije zakonom regulisano, Kečina kaže da će budući roditelji živjeti više u inostranstvu.

– Marija će u budućnosti malo živjeti u inostranstvu, a malo u Srbiji, jer ne može bez naše zemlje. Iako je nekoliko puta izjavila da će se kada bude dobila dijete povući sa muzičke scene, to se neće desiti. To joj jednostavno nije zapisano. Ona krajem godine izdaje nov album i to će sasvim sigurno biti album njene karijere. Uveliko ga priprema, a sa novog albuma će se izdvojiti jedna pjesma, koja će biti njen najveći hit – kaže Kečina i dodaje:

– Zbog toga, sve i da želi, Marija neće moći da napravi pauzu. U budućnosti će živeti veoma lijepo, pretežno od minulog rada – tvrdi Vlado Kečina i dodaje da će Marija biti odlična majka.

– Njeni nastupi su pretežno vikendima, pa će Marija imati dovoljno vremena da se posveti porodici i djetetu, više nego roditelji koji imaju uobičajeno radno vrijeme – rekao je na kraju.

SVET

Foto: Instgaram

Danas objavljeno

Pozlilo Milošu Bojaniću, smješten u bolnicu

Vanja A

Voditeljka se utegla i pozirala u kratkom šortsu, komentari na njen brutalan izgled samo pljušte

Vanja A

Velika tragedija: Kakva se priča krije iza Slobodinog imena

V.R.

Ostavite komentar