19. Marta 2019.

Marija Šerifović otkrila nepoznate detalje iz svoje prošlosti

Big Portal

Marija Šerifović dovela je Evropu u Beograd, kada je pjesmom “Molitva pobijedila na Evroviziji te 2007. godine. Tek 12 godina kasnije, pjevačica se osvrnula na događaje u bekstejdžu, pa bez ustezanja priznala šta je radila prije nastupa.

Teško je sjetiti se toga kako sam se osjećala tada, davno je to bilo. Imala sam svega 22 godine. Ne može čovjek da bude svjestan svega toga u tom trenutku. Znam samo da je bila neka neviđena gužva i da je nekih 30 ljudi leglo na mene, da su me grlili, čupali, padali u nesvijest. Ono što je najvažnije od svega toga je to što se moj narod osjetio ponosnim i da se hrabro busao u grudi – rekla je Marija pa priznala da uopšte nije bila tako samouvjerena kao što je to djelovalo na tv ekranima.

Šerifovićeva je odala tajnu da je osjećala kao da će dušu ispustiti na stepenicama, ali i priznala da nije tip koji voli da gubi.

U polufinalu nisam bila ravnodušna. Mislila sam da ću da pretrnem i preminem tamo na onim stepenicama od treme, straha i očekivanja. Moj karakter je takav da ne znam da gubim. Tako sam navikla ili su me tako vaspitali. Bilo mi je jako teško. Taj trenutak kada sam ostala sama na tim stepenicama pamtiću cijeli život. Sa druge strane, u finalu mi je bilo zaista svejedno jer je tada već sve bilo u Božjim rukama. Bila sam svjesna da to neću otpjevati ne znam ni ja koliko gore nego u polufinalu, tako da smo bili opušteni – dodala je pjevačica.

Marija je otkrila detalj iz bekstejdža koji dosad nikad nije spomenula, pa odala tajnu staru 12 godina.

Toliko smo bili opušteni da smo čak popili i po koju čašu vinca – u jednom dahu rekla je Marija.

 

Glossy

MARIJA ŠERIFOVIĆ FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

https://www.instagram.com/p/Bu1BBnsjr_Y/?utm_source=ig_embed

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare