9. Marta 2020.

Marija Šerifović otkrila koliko je smršala za 12 mjeseci i GDJE JOJ JE ZUB

Big Portal

Među poznatima je, naravno, bila i Jelena Karleuša koja je došla da podrži svoju koleginicu sa kojom se odlično slaže u Zvezdama Granda, a od gostiju na večerašnjem Marijinom koncertu tu je i Aleksandra Radović.

– Prošle godine sam imala ogromnu tremu, ali sam sada do te mjere opuštena da ne mogu da vjerujem da je prošlo godinu dana – rekla je Marija koja je spontano, u svom stilu, porazgovarala sa okupljenim novinarima neposredno pred koncert.– Kod mene se nije promijenilo ništa, osim što sam za ovih 12 mjeseci izgubila 12 kilograma, i to je samo za ovaj dan (za vas) – otkrila je Marija.

Otkrila je i da je njena majka Verica Šerifović veoma uzbuđena, srećna i ponosna ove noći, te da za nju ne može biti ljepši 8. mart.

– Muzika i postoji da bi u svima nama izazvala neku ljudsku reakciju i ako sam to uspjela da probudim, onda sve to ima smisla – rekla je Marija, koja je spremna da pjeva publici onoliko koliko bude željela, te tako još uvijek ne zna koliko će serija koncerata imati ova “Druga strana ploče”.

Podsjećanja radi, dan prije koncerta Marija je sa fanovima podijelila kako joj je pukao zub, pa se zapitala da li je to neki znak, ali je danas spremna, kao i uvijek, izašla pred beogradsku publiku.

– Ne mogu da vam kažem kako sam ostala bez zuba, ali važno da ga sada imam – iskrenog osmijeha i raspoloženo je odjurila Marija pred publiku koja ju je nestrpljivo čekala, piše Telegraf.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare