Marija Šerifović iskreno o ljubavi i udvaranju: Još nisam doživjela da mene neko osvaja - BIGportal.ba
Ex Yu

Marija Šerifović iskreno o ljubavi i udvaranju: Još nisam doživjela da mene neko osvaja

Pjevačica Marija Šerifović ispričala je za medije da je ona vrlo teško osvojiva i da rijetko ko ima i hrabrosti da napravi prvi korak.

Dotakla se i toga da je sada sretna i zadovoljna te da joj partnerska ljubav sada ne nedostaje.

— Još nisam doživjela da mene neko osvaja! Da uopšte krene u taj pohod. Za početak to djeluje veoma teško, da ne kažem neosvojivo — započinje priču Marija i dodaje da joj trenutno odgovara da bude sama.

-Strava je osećaj kada ti niko nikada ne priđe. Da je drugačije, vjerovatno bi samo bilo gubljenje vremena. Dugo nisam napravila prvi korak, niti planiram u skorije vreme da to učinim. Ni za koga nemam živaca, vremena, a ni strpljenja. Trenutno mi je ovako lijepo i neću da se opterećujem time da li sam singl ili ne, niti mi je to uslov za sreću — ističe Marija.

Pjevačica se i dotakla da i teme “prilaženja” odnosno, da li je ona imala neka neprijatna iskustva i da li ona čini prvi korak ili ipak neko drugi.

-Nezamislivo mi je da neko prema meni ima agresivan pristup. Ali, ruku na srce, nije bilo ni onih romantičnih pokušaja. Zapravo, gotovo da nije ni bilo nikakvih pristupa. Konekcija se desi samo ukoliko ja to poželim — rekla je Šerifovićeva.

Izvor: Glossy.rs

(I.J.)

Danas objavljeno

Stigle rode u dom Nikolića, košarkaški trener postao deda!

Vanja A

Marija Šerifović otkrila tajnu nakon spektakla na Jahorini

Vanja A

Nije mu se javljala na telefon

Vanja A

Ostavite komentar