29. Septembra 2022.

Marija Šerifović godinama ide kod terapeuta

Big Portal

Marija Šerifović ne krije da se obratila za pomoć terapeutu kako bi lakše „savladala“ život.

-Svakodnevno radim na sebi zajedno s terapeutom već 20 godina! Borim se da nađem što adekvatnije načine da ‘savladavam’ život iz dana u dan, da mi bude što bolji i produktivniji. To nekad radim s terapeutom, nekad sama sa sobom, a nekad uz pomoć ljudi koji me okružuju, kaže Marija za novu.rs.

https://www.instagram.com/p/Ci-YM-aNrp-/?utm_source=ig_web_copy_link

Iza sebe ima nekoliko veoma stresnih situacija.

-Rijetko mi dođe ‘žuta minuta’, to mi se možda pet puta desilo do sada u životu… To su bile užasno stresne situacije, koje sam nekad znala da riješim, nekada ne… Ipak sam ja samo osoba od krvi i mesa, dodaje Marija.

Šerifovićeva se našla u jeku skandala kada je objavljen snimak kako u naletu bijesa udara u auto.

-Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekog da udarim, a ja sam zapravo samo glasna. Ja samo glasno pričam, glasno se smijem, glasno se svađam, glasno volim… Ne znam drugačije, kaže pjevačica.

https://www.instagram.com/p/Cgo4hDwNprl/?utm_source=ig_web_copy_link

-Ne podržavam društvene mreže! Da se pitam, djeci ne bih dopustila da tamo imaju profile prije srednje škole. Ja još nisam majka, ali bih posavjetovala roditelje da budu više prisutni u životima svoje djece, kazala je pjevačica.

Njena majka Verica, navikla je na njen karakter.

-Možda je moja majka zamišljala da budem pijanistkinja ili da pjevam u Karnegi holu, ali ja sam Marija Šerifović, pametna i luda! Navikla je mama na mene ovakvu i sretna sam što me je naučila da budem disciplinovana, da poštujem druge ljude i tuđe vrijeme, završava priču Šerifovićeva.

Izvor: nova.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare