Marija Šerifović gledanje filma u bioskopu plaća 500 eura - BIGportal.ba
Ex Yu

Marija Šerifović gledanje filma u bioskopu plaća 500 eura

Marija Šerifović (37) nije tip osobe koja objeručke prihvata nove ljude i uzima ih za prijatelje, već ima odabran krug onih sa kojima provodi vrijeme i sa kojima dijeli privatne momente.

Pjevačica ima vozača, kućnu pomoćnicu, a odlazak u šoping ne podnosi, pa mahom kupuje online. Njen otpor prema velikim društvenim okupljanjima i nepoznatim ljudima je toliki da u bioskop ide sama ili sa nekolicinom prijatelja, bez prisustva nepoznatih osoba.

“Marija obožava bioskop i neko bi pomislio da zbog toga što ne voli da viđa nepoznate ljude koji je prepoznaju i pilje u nju u bioskop i ne ide. Međutim, kada joj je do projekcije filma na velikom platnu, ona iznajmi celu bioskopsku salu koja košta oko 500 evra i uz slatkiše film gleda sama, eventualno u društvu nekoliko prijatelja”, objašnjava izvor.

Iako ova priča nekima možda djeluje nevjerovatno, potvrdila ju je i sama Marija u posljednjem vlogu, kada je snimila ritual gledanja filma.

“Pošto vi znate da sam ja jedno asocijalno đubre i da ne volim da upoznajem ljude koje ne poznajem, ja kada poželim da gledam film, idem u bioskop sama”, rekla je pjevačica i snimila salu rezervisanu samo za nju.

Društvo joj je, ovaj put, u cijeloj sali, pravio samo Marko, bubnjar iz njenog benda, te djevojka koja joj pjeva prateće vokale.

Cijelu salu Marija je iznajmila kako bi u miru odgledala film “Matriks”.

Inače, Šerifovićeva važi i za “bolesno” pedantnu osobu. Stvari su joj složene pod konac, sve mora biti na svom mjestu, a čak su joj i namirnice u frižideru poređane po veličini kutije ili boji ambalaže.

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

Rozga progovorila o plastičnim operacijama

Vanja A

Iskra Brajović: Iako sam kćerka Voje Brajovića, karijeru nisam gradila zahvaljujući protekcijama

Vanja A

Poslije tri godine veze raskinuli Filip Krajinović i Anđela Novčić

Vanja A

Ostavite komentar