Marija Kilibarda uživa u ljubavi sa Branislavom Vučelićem, a šta na to kaže njegova porodica? - BIGportal.ba
Ex Yu

Marija Kilibarda uživa u ljubavi sa Branislavom Vučelićem, a šta na to kaže njegova porodica?

Dečko Marije Kilibarde dugo je skrivan od očiju javnosti. Lijepa voditeljka nije željela da otkriva intimu, ali su mediji posle nekoliko mjeseci uspjeli da dođu do informacija da je riječ o Branislavu Vučeliću, sinu Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinović.

Kada je HELLO! prošle godine ekskluzivno objavio s kim je Marija otpočela vezu, javnost je vest prihvatila sa oduševljenjem, ali su odmah krenula pitanja da li su i kako Banetovi roditelji prihvatili njegovu novu izabranicu.

Konačno, harizmatična voditeljka rešila je da odgovori – prvi put je na svom „Instagramu“ objavila fotografiju sa majkom i sestrom svog dečka, Ljiljanom Dragutinović i Anom Vučelić. Sada je jasno da su jedni druge odlično prihvatili i da u porodici vlada harmonija.

Objavu na Instagramu dijeli @kilimara

– Banetove – kratko je napisala voditeljka u opisu slika uz emotikon srca.

U ispovesti za „Story“ Marija je nedavno otvoreno pričala o teškim životnim trenucima i istakla kako joj se ljubav sa Banetom dogodila u pravom trenutku.

– Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza – iskreno je navela Marija i otkrila detalje svog emotivnog života i dodala:

– Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva – zaključila je voditeljka.

Izvor. Hellomagazin

Danas objavljeno

ESTRADA PODRŽALA NOVE MJERE: Treba li da budemo zatočenici ovih što neće da prime VAKCINU?!

Zeljka

TANJU SAVIĆ PITALI O AFERI ONA PORUČILA: Ja sam ispunjena žena!

Zeljka

Duda se ne mijenja, UŠLA U ŠESTU DECENIJU a izgleda prelijepo

Zeljka

Ostavite komentar