4. Juna 2022.

Marija Kilibarda tvrdila da nema sreće u LJUBAVI

Big Portal

Voditeljka Marija Kilibarda (40) je u ljubavi sa Branislavom Vučelićem, sinom glumice LJiljane Dimitrijević i novinara Milorada Vučelića.

Prelepa voditeljka iza sebe ima jedan brak, sa Vladimirom Radmanovićem, košarkašem. Ova ljubav je kratko trajala. Par se nakon samo godinu dana braka rastao, navodno zbog različitih životnih ciljeva. Ovaj brak je sklopljen van medijske buke, a završio se 2017. godine, što je na kraju ipak diglo medijsku prašinu. 

“Smeta mi kada čujem ljude koji komentarišu moj ili nečiji drugi odnos, tvrde da bračni partneri prebrzo odustaju. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Zato i ne volim da pričam o svom privatnom životu. Nisam pričala dok sam bila najzaljubljenija, zašto bih sada” – rekla je Marija u jednom intervjuu, nakon što joj je bilo postavljeno pitanje povodom njenog razvoda. 

https://www.instagram.com/p/Cd_FFJjNFkz/?utm_source=ig_web_copy_link

Međutim, nije to jedini put da je Marija Kilibarda imala ljubavnu vezu sa nekim sportistom. Pre 10 godina, ona je bila verena za rukometaša Ognjena Kajganića. LJubav je trajala oko tri godine, a raskid se dogodio usled česte razdvojenosti zbog obaveza oba partnera. 

Ova poznata voditeljka je u par intervjua izjavila da nema sreće u ljubavi i da je često muškarci gledaju više kao brata:

“U jednom trenutku mi je zasmetalo, što me gledaju kao ortaka, jer možda neki momak koji ti se dopadne dođe i kaže: “Jao, vidi Mara brat”. Okej. U stvari, devojke i žene na brdovitom Balkanu u startu kada malo odskaču u frekvenciji, stavu, probojnosti, načinu, ponašanju… ako smo malo bučnije ili se malo jasnije izražavamo, te imamo svoje mišljenje, onda ođednom dobijemo komentar: “Ovo je muška energija”. Ako to neko tako doživljava, ja ne mogu tome da stanem na put. Obožavam to što sam žena, ponosna sam vlasnica svog pola i to što sam malo bučnija i što volim da se ženski glas daleko čuje, to ne znači da sam brat i da sam ortak. Ne, ja sam žena koja je glasna” – izjavila je Marija Kilibarda jednom prilikom za “Blic”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare