Marija i Boba poslije tri decenije zajedno: Otkrivaju dijelove nove Žikine dinastije! - BIGportal.ba
Ex Yu

Marija i Boba poslije tri decenije zajedno: Otkrivaju dijelove nove Žikine dinastije!

Životi su im se totalno promijenili!

Vijest da se snima nastavak kultnog filma “Žikina dinastija” obradovala je sve.

“Luda godina” je nastavak, ali i takozvani reboot “Žikine dinastije”, odnosno nastaviće priču jednog od likova koje smo vidjeli u originalu. To će biti Nikola Kojo, koji će baš kao i u originalnom ostvarenju, igrati Žikinog unuka Mišu. On je sada otac dvojice dječaka, od kojih je jedan tinejdžer, na pragu “onih”, ludih godina, a isto tako ćemo u “svojoj ulozi” Marije i Bobe ponovo vidjeti glumicu Rialdu Šebek i Vladimira Petrovića.

Vladimir je otkrio da se, kada su ga pozvali, odmah sjetio filma “Lude godine” sa kojim  je sve počelo.

“Kada sam dobio poziv za nastavak ovog serijala, prvo sam pomislio na prvi film, ‘Lude godine’, sa kojim je sve počelo. Od tada je prošlo 40 godina. Mlađi ga pamte kao TV serijal ali je on rađen kao bioskopski filmski serijal. U nekoliko godina imali smo više nastavaka nego neki svjetski blokbasteri tog vremena. Bio je to prvi domaći filmski serijal. Prije toga su postojale samo televizijske serije”, rekao je on i dodao da se vidio sa “Marijom”.

“Vidio sam se sa Rialdom. Ona je dugo bila u inostranstvu. Inače, na snimanju mi ništa nije bilo teško jer sam to sve doživljavao kao veliku igru. Sve me je interesovalo i ono ispred, ali i iza kamere. Film je divna magija i sinteza svih grana umjetnosti. Najviše pamtim gostovanje na Pulskom filmskom festivalu. Nikada do tada nisam vidio veće filmsko platno i nikada prije i poslije toga nisam bio pred mnogobrojnijom publikom. Zbog svega toga osjećam odgovornost i obavezu da se ponovo pojavim u ovom filmskom serijalu koji je obilježio mladost moje generacije”

Neizbježno je bilo pitati ga po čemu će pamtiti Gidru, a on je istakao da mu je upravo on mnogo pomogao svojim znanjem i iskustvom.

“Gidra je bio pravi ćale. Zvao me je sine i van snimanja. Mnogo mi je pomagao svojim znanjem i iskustvom. Nismo imali prilike da se družimo van snimanja jer smo poslije posljednje klape svi odlazili na neke druge poslove. Rekao bih da je danas još i gore. Zatrpani smo obavezama, pa se sve manje viđamo i družimo sa prijateljima i rodbinom”, rekao je “Boba”, dok je Rialda otkrila po čemu će pamtiti i Gidru i Jelenu Žigon.

“Pamtim Jeleninu senzualnost, uzdržljivost i toplinu, ali i Gidrinu promućurnost da gleda situacije u kontrastima i iz njih izvlači humor”, rekla je ona.

Danas objavljeno

Partnerka Ane Brnabić na naslovnici stranog magazina

Zeljka

Jelena Janković sada izgleda potpuno drugačije

Vanja A

Alen Islamović je upoznao suprugu kada je imala 16 godina: Bio sam niko, a bila mi je najveća podrška

Vanja A

Ostavite komentar