Mari se povredio u Majamiju tokom priprema za Masters - BIGportal.ba
Sport Tenis

Mari se povredio u Majamiju tokom priprema za Masters

Endi Mari je prinuđen da se povuče sa Mastersa u Majamiju zbog povrede prepone koju je zadobio tokom pripremanja za ovaj turnir. Britanac je baš u Majamiju i u sredu je objavio da neće učestvovati.

Mari je u majamiju već čitavu sedmicu i spremao se u četvrtak i petak, kada je trenirao u teniskom centru „Krendon park“. Tokom noći posle treninga u petak osetio je bol u preponi ali se on ublažio do utorka.

Nisam imao probleme tokom treninga, osećao sam se dobro, u pteak nisam imao problem, a onda sam se probudio u tri ujutru, osetio bol. Nije me bolelo na strani na kojoj je bila operacija. Kada sam ustao bilo mi je teško da hodam„, rekao je Endi Mari dodavši da ne zna o čemu se radilo.

On objašnjava da je svakim danom bol bio sve manji ali da na kraju ne može da igra u Majamiju jer nije trenirao od petka. Mari ove sezone nije igrao ni u Dubaiju koji je propustio zato što je njegova supruga rodila njihovo četvrto dete.

Zaista sam očajan. Ovo je mesto gde sam mnogo trenirao tokom godina, osećam da je ovo moj drugi dom. Igrao sam poslednji put ovde 2016. godine i toliko toga se desilo. U 2017. je bio lakat, poslednjih godina moj kuk. Prošle godine se desio COVID. Majami mi je dao mnogo, ali nije suđeno„, poručio je Mari.

Škot je 119. igrač na svetskoj rang listi, a Masters u Majamiju je osvajao 2009. pobedivši u dva seta tada Novaka Đokovića, a taj uspeh je ponovio četiri godine kasnije kada je dobio Davida Ferera.

Danas objavljeno

Laka pobjeda Novaka

Zeljka

Kostić i Vlahović igraju meč sezone, a tek je oktobar

Zeljka

Arsenal želi novog Modrića – cijena 60 miliona

Zeljka

Ostavite komentar