Mari Mari o Evroviziji: "Sve je ispolitizovano" - BIGportal.ba
Ex Yu

Mari Mari o Evroviziji: “Sve je ispolitizovano”

Da li će Srbiji biti oduzet deo glasova koje je dobila na Evroviziji? Sumnja li se zaista u nameštanje glasova ili je to politika?

“Sve je ispolitizovano. Kao član žirija, pričala sam sa ostalima. Mi smo jedini žiri koji nije išao politikom. Kao umetnici, imamo drugačije mišljenje od naroda, što ne mora da znači da se ne pokappamo sa njihovim ukusom”, rekla je za TV Prva članica srpskog žirija Mari Mari.

Ona dodaje da smo koncept ukrajinske pesme već čuli, ali da je lep taj folklorni segment.

“Kao vernik, poštujem pravoslavce, uključujući i Ukrajinu i Rusiju. Žao mi je zbog svega što trpe učesnici Evrvovizije, kaže Mari Mari i dodaje da je Konstrakta pobednik.

Naša pesma je najoriginalnija, zaključuje ona.

Bojana Stamanenov, koja je bila ispred arene u Torinu, kaže i da je bilo mnogo srpskih fanova koji su pevali Konstaktinu pesmu ali ističe da su svi već znali da će Ukrajina pobediti, iako je Španjolka bila favorit, iz Veliku Britaniju.

“Kada je Konstrakta krenula da izvodi pesmu, ta reakcija u areni – a nije baš spektakularna atmosfera inače bila u areni, je bila… odjednom su na delu sa pljeskanjem svi kao jedan tapšali i pevali”, ispričala je Stamenov.

Govoreći o mogućem oduzimanju glasova koje je Crna gora dala Konstrakti, Mari Mari kaže da je to “atak na nas”.

“Gleda se kako da se spočita Srbiji”, zaključuje ona.

Danas objavljeno

Operisan Halid Bešlić, supruga otkrila kako se pjevač osjeća

M.

Uskoro počinje drugi po redu Nektar Garden Fest

Zeljka

Ana Ivanović blista na tatinom rođendanu!

Vanja A

Ostavite komentar