Marej ponizio Bankera: On je samo mali dječak - BIGportal.ba
Košarka Sport

Marej ponizio Bankera: On je samo mali dječak

NBA košarkaš Dežonte Marej imao je verbalni okršaj sa rukijem Paolom Bankerom.

Paolo Bankero i Dežonte Marej našli su se u istoj sali u kojoj su igrali utakmicu jedne od brojnih letnjih liga u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kao što vidite na priloženom snimku, Dežonte Marej je ponizio Paola Bankera tokom jedne akcije tako što mu je “prodao” fintu sakrivši loptu i nakon postignutog koša je bacio uz par povika.

Kao što vidite, kada je seo na klupu, Marej je imao još par stvari da kaže na račun ovogodišnjeg prvog pika Paola Bankera:

“Ovo je liga za muškarce. On je samo mali dečak, previše je mekan”, rekao je Marej.

Potom se Marej oglasio i putem svog “Instagrama” rekavši da je ponizio Bankera:

“Dobrodošao u veliku ligu. Rekli su da sam te ponizio, hahahaha, znam da jesam”, a onda je usledio odgovor novog igrača Orlanda:

“Otpratio si me sa Instagrama i to, znači da je ovo lično? Sve je to u redu, samo sledeći put igraj odbranu i prestani da šalješ ljude na udvajanja”, rekao je Bankero, ali se tu nije završilo.

Stigao je novi odgovor Mareja:

“Pokušao si da se busaš kako si ti prvi pik i sva ta sr**a, a ja sam navijao za tebe kada si još bio mali i pitao da li možeš da mi dodaješ lopte dok šutiram. Nemoj da pričaš gluposti po internetu… Promenio si se, a bio si skromni dečak i ja poštujem samo prave stvari i ti to znaš. Promenio si se i više nemam poštovanja za tebe. Ostani skroman. Ovaj život koji živiš je stvaran, a ja ti i dalje želim sve najbolje jer sam takav čovek”, poručio je novi as Atlanta Hoksa.

Danas objavljeno

Piksi brine “o svojima”: Posjetio povrijeđenog Mitrovića

Zeljka

Zvezda deseti najefikasniji tim u istoriji LE

Zeljka

Srbija za potvrdu prvog mjesta

Zeljka

Ostavite komentar