9. Novembra 2022.

Maraja Keri otkrila previše, njen 13 godina mlađi dečko hoće da je “zaštiti”

Big Portal

Ova 52-godišnja pop ikona pojavila se u prozirnoj majici koja je jedva prikrila njene bujne grudi, pa je svakog trenutka pretila opasnost da će joj se videti i više nego šo bi trebalo. Celokupni izgled upotpunila je kožnim pantalonama i štiklama, a da bi lakše hodala u njima, svog 39-godišnjeg dečka držala je za ruku. Prozirna majica otkrivala je previše, a njenim obožavaocima se ovo izdanje i nije baš dopalo, te ga smatraju za modnim promašajem.

Podsetimo, Maraja i Brajan upoznali su se sredinom 2000-ih kada je on nastupao kao njen plesač na Adventures of Mimi turneji 2006. godine. Pre nego što su ozvaničili svoju vezu, pevačica je bila u braku s muzičarem Tomijem Motolom (72), od 1993. do 1998. godine.

Ubrzo nakon kraha njihove ljubavi, bila je u kratkoj vezi s pevačem Luisom Migelom, međutim, romansu su prekinuli 2001. godine.

Sledeći brak usledio je ubrzo nakon raskida s Luisom. Maraja je tada upoznala 42-godišnjeg Nika Kenona, s kojim je sarađivala na jednom muzičkom spotu. Njih dvoje venčali su se 2008. godine ,a samo tri godine kasnije dobili su blizance. Do razvoda je došlo 2016.

Nakon toga je Marija bila verena za Džejmsa Pekera, no ni ta veza nije bila dugog veka.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare