Maradonin sin: Moj otac i Mesi ne mogu da se porede - BIGportal.ba
Sport WWin Qatar 2022

Maradonin sin: Moj otac i Mesi ne mogu da se porede

Oni koji porede Dijega Armanda Maradonu i Lionela Mesija uopšte se ne razumeju u fudbal, izjavio je sin argentinske legende Dijego Maradona junior.

Mesi se našao na meti kritika, posle poraza Argentine na startu Svetskog prvenstva u Kataru od selekcije Saudijske Arabije (2:1).

Sin legendarnog Maradone je u razgovoru za argentinski radio izjavio je da veruje da će konačno da prestane poredjenje Mesija i njegovog oca.

“Oni koji porede Mesija i mog oca ne prate i ne razumeju fudbal. Pričamo o dve epohe, o dva karaktera… Međutim, pogrešno je stavljati teret na Mesijeva ledja. Druga su vremena. Jeste da je potpuno ludo izgubiti od Saudijske Arabije, ali fudbal se promenio”, rekao je Dijego Maradona junior.

Dijego Maradona je sa Argentinom osvojio titulu svetskog šampiona 1986. godine, dok je Mesi sa nacionalnim timom osvojio samo Kopa Ameriku.

“Mesi je sigurno najbolji fudbaler u istoriji čovečanstva, ali moj otac nije bio ljudsko biće, on je bio neko sa druge planete. To je razlika između njih dvojice”, zaključio je Maradona junior.

Dijego Maradona je preminuo pre dve godine, a za reprezentaciju Argentine igrao je od 1977. do 1994. godine.

Danas objavljeno

“GOAT je onaj ko ima najviše slemova”

Vanja A

Partizan osam koraka iza Zvezde

Vanja A

Sjajni Rajković zaustavio Real! Barsa slavi Srbina

Vanja A

Ostavite komentar