Manžetne autora Džejmsa Bonda sadrže skriveni kod i NIKO nije uspio da ga provali! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Manžetne autora Džejmsa Bonda sadrže skriveni kod i NIKO nije uspio da ga provali!

Niz slova se nalazi na setu manžetni sa biserima, pokojnog Iana Fleminga, koje su se našle na aukciji ove nedelje.

Fleming je nosio zagonetne dodatke na zabavi ‘Dr No’ žurci nakon projekcije filma 1962. godine.

Sada bi trebalo da budu prodate na aukciji – ali niko ne može da identifikuje tragove koje oni drže. Na poleđini dugmadi za manžetne su ispisana slova „VUS“, „SIL“, „UDH“ i „NUF“ – za koje se veruje da predstavljaju do sada nerešenu tajnu poruku.

Niko do sad nije uspeo da reši zagonetku

Manžetne u stilu 007 stavio je na aukciju rođak i očekuje se da će koštati između 800 i 1.200 funti. NJihov spisak glasi: „Sigurno savršena misija razbijanja šifre za sve špijune.” Dodaje se: „Služba Iana Fleminga u Mornaričkoj obaveštajnoj diviziji tokom Drugog svetskog rata, zajedno sa njegovim iskustvima kao novinara, inspirisala je veliki deo njegovog pisanja za lik Džejmsa Bonda, oficira Tajne obaveštajne službe.”

„Bond je predstavljen u romanu „Kazino Rojal“ iz 1952. godine i tako je zaokupio maštu javnosti da je Fleming napisao još jedanaest Bondovih romana, dve zbirke kratkih priča sa naknadnim adaptacijama za film, televiziju i radio.”

„Ova kružna dugmad za manžetne, sigurno će se pokazati popularnim među entuzijastima Džejmsa Bonda i nose procenu od 800 do 1200 funti. Flemingova dugmad za manžetne biće puštena u prodaju u aukcijskim kućama Mallams u Oksfordu 17. novembra.”

Danas objavljeno

U borbi sa sušom Kina započela zasijavanje oblaka kako bi izazvali kišu

Vanja A

Koze i ovce štite od požara

Vanja A

Dženifer Aniston u šestoj deceniji pokazala ubitačnu liniju u kupaćem

Vanja A

Ostavite komentar