Manu Chao rasplesao Banjaluku (Foto) - BIGportal.ba
Banja Luka

Manu Chao rasplesao Banjaluku (Foto)

U banjalučkom KSB-u sinoć je održan koncert za pamćenje, jedne od najvećih svjetskih muzičkih zvijezda, Manu Čao, kojem je ovo bio prvi nastup u gradu na Vrbasu.

Fenomenalni trojac koji čini njegov projekat El Čapulin Solo, sa kojim je trenutno na balkanskoj turneji, rasplesao je oduševljenu publiku, te nezaboravnim ritmovima, tekstovima i melodijama u trajanju od dva i po sata, održao nastup koji će se dugo pamtiti i o kojem će se dugo pričati.

Foto: Vedran Ševčuk

Nakon završenog nastupa, Manu je kako to obično i biva, nastavio druženje sa publikom uz razgovor, osmijeh i fotografisanje. Neki su još tokom nastupa imali sreću i čast da zasviraju sa ovom pravom muzičkom legendom, čiji je rad i muzika motivacija mnogima u pravljenju prvih muzičkih koraka.

Foto: Vedran Ševčuk

Snažne emocije i pozitivne vibracije koje Manu nosi sa sobom mogle su potpuno jednakim intezitetom da se osjete od prve do posljednje pjesme. Nizali su se njegovi najveći hitovi “Me gustas tu”, “Bongo Bong”, “La Vida Tombola”, a publika je kompletnu atmosferu upijala u jednom dahu.

Foto: Vedran Ševčuk

Za prvu posjetu Banjaluci odlučio se za nastup u akustičnoj verziji u manjem i intimnijem ambijentu. Oduševljena publika i veliko interesovanje koje je iskazano za ovaj koncert samo su potvrdili da željno iščekuju njegov sljedeći dolazak u naše krajeve i da se nadaju da će ga uskoro slušati u nekom drugačijem i neobičnijem ambijentu, jednom od onih u kojima i sam voli da nastupa.

Foto: Vedran Ševčuk

“Kao organizatori festivala koji se od mnogih drugih izdvaja i razlikuje prvenstveno po ambijentu u kojem se održava, pozvali smo ga da bude naš gost na Tjentištu u nekom narednom periodu i da mu predstavimo magiju Sutjeske. Iskreno se nadamo da će ova uspješno započeta saradnja i rezultovati fenomenalnim nastupom u podnožju planinskih masiva NP Sutjeska”, naveli su u saopštenju organizatori.

Izvor: klix.ba / L.K.

Danas objavljeno

Za najveći gradski park ove godine milion maraka

M.

Humanost i praktičnost: U Parku Mladen Stojanović postavljena klupa prilagođena osobama sa invaliditetom

M.

Stanivuković nakon humanitarne trke: Posljednjih dana osjećam se kao sportista, ne kao političar

M.

Ostavite komentar