Mansory Venatus Evo S - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Mansory Venatus Evo S

Mansory je prikazao još jednu modifikaciju Lamborghini Urusa, pod imenom Venatus Evo S. Reč je o automobilu sa značajnim vizuelnim izmenama i velikim povećanjem snage.

Evo S je dobio nekoliko novih stilskih elemenata u odnosu na Mansoryjev Urus od prošle godine. SUV je dobio naglašeniji prednji spliter koji ističe uglove prednjeg kraja, a redizajnirano je i zadnje krilo, kao i zadnji spojler.

Prerađeni su i prednji ventilacioni otvori, restilizovani su i pragovi, a izgled je kompletiran specijalnm crno-belom kombinacijom za karoseriju, sa žutim detaljima. Felne su prečnika 24 inča.

Tjunerska kuća je objavila da četvorolitarski V8 motor proizvodi 900KS i 1100Nm, što je znatno više od fabričkih 650KS i 850Nm. Prethodni Mansoryjev Urus je imao 830KS.  Deklarisano ubrzanje od 0-100km/h traje 2,9 sekundi, a maksimalna brzina je povećanana 323km/h.

Objavljena je samo jedna slika enterijera i utisak je intenzivan, što se i očekuje od ove tjunerske kuće. Završna obrada u svetlo žutoj i crnoj boji sa belim detaljima na upravljaču, tepisima i vratima svakako privlači pažnju.

Mansory je saopštio da je ovo automobil iz ograničene serije i da će biti napravljeno samo 10 primeraka.

Izvor: Nacionalnaklasa

Danas objavljeno

Istraživanje: Čovjek postaje srećniji kada se riješi svog automobila

Vanja A

Ford radi na farovima koji projektuju informacije direktno na put ispred vas

Vanja A

Kompromis? Njemački tužilac traži ograničenje brzine od 200 km/h na auto-putu

Vanja A

Ostavite komentar