28. Decembra 2022.

Mansory ponudio nove opcije za BMW X7

Big Portal

Bez obzira na nejasnoću, modificirani SUV zaslužuje pažnju. Digitalni renderi su bazirani na “originalnom” modelu X7 opremljenom M paketom opreme. Međutim, bubrežasta rešetka hladnjaka je modificirana te je sada manja u odnosu na fabričku. Ispod se nalaze mali dodatni usisnici zraka, kao i značajno modificirani prednji branik s većim otvorima i trapezoidnom donjom rešetkom.

Široka tema se nastavlja na profil gdje su sada prošireni lukovi točkova u koje su smještene masivne 24-inčne felge. Mansory će nuditi 11 različitih modela felgi u različitim veličinama. X7 prikazan na renderima ima 24-inčne felge s više krakova.

Nazad je prošireni branik koji nastavlja agresivnu liniju profila. Tu je i difuzor u boji karoserije s novim crnim detaljem, kao i četiri završetka izduvnih cijevi. Stražnje staklo također okružuje novi detalj. Sudeći i prema stražnjim svjetlima, stražnji dio luksuznog bavarskog SUV-a ukazuje na model prije facelifta.

Nažalost, iz Mansoryja ne otkrivaju da li se novi paket može koristiti za stariju i osvježenu verziju modela X7. Postoji mogućnost da tuner zapravo nudi konverziju, odnosno povratak na stari dizajn kao odgovor na kritike koje je dobio osvježeni model zbog podijeljenjih prednjih svjetala.

Bez obzira o kojoj verziji je riječ, Mansory nudi i modifikacije unutrašnjosti, dok informacija o mehaničkim promjenama zasad nema.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare