Mansory Bentley Bentayga Speed Feroza Edition - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Mansory Bentley Bentayga Speed Feroza Edition

Mansory je prikazao najnoviju verziju modela Bentley Bentayga, čiji je moćni W12 motor dodatno pojačan. Automobil je u ovom tjunerskom paketu dobio naziv Speed Feroza Edition.

Mansory je vizuelno značajno preradio Bentaygu Speed, a najupečatljiviji detalj je tirkizna boja karoserije i kabine. SUV izgleda agresivnije od standardnog modela, a novi elementi su napravljeni od ugljeničnih vlakana. Restilizovana je prednja maska, dodati su detalji na donjim usisnicima, nove maglenke i novi spliter.

Karbonski delovi ističu prednje i zadnje blatobrane, vrata i pragove. Automobil je dobio i novi krovni spojler, prerađeni donji difuzor i mali spojler na vratima prtljažnika. Velike okrugle cevi izduvnog sistema menjaju fabričke elemente.

W12 motor zapremine 6 litara je pojačan na 900KS i 1250Nm. Agregat je dobio nove turbo jedinice, novi izduvni sistem i modifikovani ECU modul. Ubrzanje od 0-100km/h skraćeno je na 3,5 sekundi, a maksimalna brzina je 323km/h.

Upadljiva tirkizna boja iskorištena je na svim površinama u kabini – centralnoj konzoli, upravljaču, tepisima, sedištima, selektoru menjača, čak i na pojasevima.

Izvor: NacionalnaKlasa

Danas objavljeno

Volvo ponovo unaprjeđuje bezbjednost, unutrašnji radar spasava živote

Vanja A

Uvodi se zabrana preticanja za kamione na auto-putu?

Vanja A

Ford u problemu: Ne može da isporuči vozila jer nema pločice sa logotipom

Vanja A

Ostavite komentar