Manekenka uživa u ljubavi sa dizajnerom: Uhvaćeni kako se ljube na plaži - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Manekenka uživa u ljubavi sa dizajnerom: Uhvaćeni kako se ljube na plaži

Prelijepa Brazilka, manekenka Alesandra Ambrozio, ne krije da uživa u ljubavi sa svojim dečkom italijanskim dizajnerom Nikolom Odijem.

Njih dvoje slikani su kako se ljube i razmenjuju nežnosti na plaži u Kaliforniji, ne obraćajući pažnju na ostale kupače koji su im bili u blizini.

Na fotografijama se vidi da su Alesandra i Nikolo zaljubljeni i da se neizmerno vole. Par je izgledao zaljubljenije nego ikad, a Alesandra je u kupaćem pokazala svoju savršenu figuru.

https://www.instagram.com/p/B1nCzHqB17l/?utm_source=ig_web_copy_link

Moderan, jednodelni kupaći kostim stoji joj odlično i naglašava njene lepe obline. Manekenka je vodila računa o kompletnom izgledu za plažu, pa je nakitom koji je odabrala uz kupaći kostim još više skrenula pažnju na sebe.

https://www.instagram.com/p/B1oUcpChckR/?utm_source=ig_web_copy_link

Zaljubljenom paru društvo je pravila Alesandrina ćerka Anja i njeni prijatelji sa kojima je slavila rođendan, a manekenka je fotografije sa proslave objavila i na svom profilu na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/B1nCH6mleSt/?utm_source=ig_web_copy_link

Alesandra i Nikolo Odi u vezi su od juna 2018. godine, kada su se upoznali u jednom noćnom klubu, i od tada se ne razdvajaju. Manekenka je pre veze sa italijanskim dizajnerom bila u vezi sa milionerom Džejmijem Mazurom, sa kojim ima dvoje dece.

Danas objavljeno

Kako je spot od 10 sekundi, besplatan za gledanje, prodat za 6,6 miliona dolara?

Zeljka

Savjeti Sindi Kraford za održavanje ljepote

Zeljka

EU zakon od sada osigurava pravo na popravku električnih uređaja 10 godina od kupovine

Zeljka

Ostavite komentar