Manekenka previše otkrila: Poziranje usred Alpa niste zamišljali ovako - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Manekenka previše otkrila: Poziranje usred Alpa niste zamišljali ovako

Instagram senzacija i model Demi Rouz često je glavna tema britanskih tabloida, ali i na društvenim mrežama priča se samo o njoj…

https://www.instagram.com/p/B9SNjiJgTKm/?utm_source=ig_embed

Brineta poznata po bujnim oblinama malo malo postavi neke provokativne fotografijena svoj Instagram. Tako je i u sredu obradovala fanove.

Stojeći na drvenoj potpori sa pogledom na prekrasan planinski lanac iza koga se vidi sneg, ona je istakla svoj izgled jakom šminkom, dok je oči sakrila iza para sunčanih naočala.

Nakon što je napravila nekoliko fotografija, napisala je: ‘l’art subtil de ne pas se soucier,’ što na francuskom znači ‘suptilna umetnost umesto briga’.

Demi je na svom Instagramu podelila fotografije kako uživa u Alpima u različitim aktivnostima, uključujući letenje helikopterom. Njeni postovi stižu dan nakon što je okačila svoje snimke u potpuno drugačijem okruženju – na snimanju na sunčanim usponima u Majamiju.

https://www.instagram.com/p/B9nCntMAfU5/

Navukla je majušni beli bikini koji je jedva išta prekrivao, opisujući snimke: “Ona je od onih viših vrsta do koje može dopreti samo neka duboka duša.”

Beli bikini imao je prave kaiševe koji su delovali još izazovnije na njenom već oskudno obučenoj.

Manekenka Demi nabacila je nazad svoje smeđe pramenove i mokrim izgledom istakla njene lepe crte koje obiluju glamuroznom paletom bronzanih tonova.

https://www.instagram.com/p/B9j9s0uAr2e/

Danas objavljeno

Sofija Vergara postaje kraljica kartela

Zeljka

Plejbojeva vila kao sektaški kult – Holi Medison: “Mislile smo da je Hef fin čovek”

Zeljka

Priroda, zelenilo i mir: Romantična njemačka Venecija

Zeljka

Ostavite komentar