Manekenka pozirala sasvim gola: "Za vas koji imate problema sa ljudskim telom" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Manekenka pozirala sasvim gola: “Za vas koji imate problema sa ljudskim telom”

“Nakon posla i ležerne kupke mi je bilo dosadno, a to je dovelo do ovog slavlja narcisoidnosti, golog selfija”, rekla je pa dodala da nije znala što drugo može da radi.

Nekadašnja manekenka Polina Poriškova (56) iz Češke, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pokazuje kupatilo u hotelskoj sobi u Rimu.

Na fotografiji koju je objavila, pozira u ogledalu i to potpuno gola. Iza nje se mogu videti delovi raskošnog kupatila no, retki su to primijetili pored golišave Poline.

“Nakon posla i ležerne kupke mi je bilo dosadno, a to je dovelo do ovog slavlja narcisoidnosti, golog selfija”, napisala je pa dodala da nije znala šta drugo može da radi, osim možda da pročita dobru knjigu ili gleda italijansku televiziju.

“Ali to me je navelo na razmišljanje šta bi se to dogodilo da muškarcu daš ogledalo, kameru i puno slobodnog vremena, a šta kada to daš ženi”, nastavila je pa zaključila: “A za sve vas koji imate problema s golotinjom, ova nit neće biti sigurno mesto”.

Ovo nije prvi put da manekenka objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama. S obzirom na to da za svoje godine ima zavidnu liniju, obožava i da je pokaže.

Danas objavljeno

Jedini rudnik dijamanata na svijetu u kome ako ga pronađete vaš je!

Vanja A

Hyundai modna kolekcija

Vanja A

Princeza Charlene zabrinula fanove novom objavom: Izgleda tužno i bolesno

Vanja A

Ostavite komentar