Manekenka ponosno pokazala dlakave pazuhe - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Manekenka ponosno pokazala dlakave pazuhe

Novi trend? Manekenka i glumica Emily Ratajkowski poznata je po objavljivanju provokativnih fotografija na društvenim mrežama, a posljednjom objavom šokirala je brojne fanove. Naime, pozirala je s neobrijanim pazusima, što je izazvalo lavinu reakcija. U manje od dva sata, fotografija je prikupila više od milion lajkova, ali i brojne komentare podrške. ‘Dajte ženama priliku da…

Novi trend?

Manekenka i glumica Emily Ratajkowski poznata je po objavljivanju provokativnih fotografija na društvenim mrežama, a posljednjom objavom šokirala je brojne fanove.

https://www.instagram.com/p/B0R31V0BAd5/

Naime, pozirala je s neobrijanim pazusima, što je izazvalo lavinu reakcija. U manje od dva sata, fotografija je prikupila više od milion lajkova, ali i brojne komentare podrške.

‘Dajte ženama priliku da budu što god žele i da budu višestruke, koliko god to mogu biti. Napisala sam esej za Harpers Bazaar’s o važnosti ženinog prava na izbor (toga što će obući, što će objaviti, hoće li se obrijati ili ne) bez obzira na bilo koje uticaje koji su oblikovali način na koji sebe predstavlja.  Radite šta želite, dame, šta god to bilo’, napisala je 28-godišnja Britanka ispod objave.

https://www.instagram.com/p/Bz_YEpyBMfQ/?utm_source=ig_embed

Ipak, nije izostalo ni negativnih komentara. ‘Jesi ti ozbiljna? Ovo nije vezano za ženska prava, ovo je jednostavno gadno’, ‘to nije higijenski’, ‘ti trebaš žilet’, samo su neki od njih. Podsjetimo, Emily se često u svojim objavama poziva na feminizam, a u septembru je uhapšena na protestu protiv nominacije Bretta Kavanaugha za mjesto vrhovnog suca, koji je optužen od strane više žena za seksualno zlostavljanje.

story.hr

Danas objavljeno

Toking heds se plašili zatvora u Jugoslaviji

Vanja A

Brus Vilis postao prvi glumac koji je prodao prava na svog “digitalnog blizanca”

Vanja A

Vila bivše SFRJ u Njujorku prodata za 50 miliona dolara

Zeljka

Ostavite komentar