2. Aprila 2019.

Manekenka koja se porađala na Rijaninoj reviji ruši stereotipe o ljepoti

Big Portal

Slik je odrastala sa bakom i psom pošto je njena majka završila u zatvoru zbog teškog ubistva. Slik je imala četiri godine kada se to desilo. Zato ni ne čudi što je bila dijete kad je počela da zarađuje novac na sve moguće načine – prevare s bankama, kreditnim karticama, blanko čekovi,…Kada je napunila 18 godina provela je u zatvoru nekoliko mjeseci.

– Bila sam na mjestu gdje nisam vjerovala ni u šta, pa sam bila podložna zloj energiji. Tako lako se sve mijenja. To nije nešto na što sam ponosna. Kada vam cijeli svijet govori da ćeš biti kao tvoja majka, a onda si iza rešetaka … “

Резултат слика за Slik Vuds

Otkrio je model Aš Stimest dok je Silk živjela na ulici. On joj je pomogao da se uvuče u svijet mode. Pri prvom susretu joj je ponudio travu na autobuskoj stanici.

– Nisam mu vjerovala. Nisam znala da li od mene pokušava da napravi porno zvijezdu – rekla je.

Kanje Vest joj je prvi predvidio blistavu karijeru modela. On je natjerao da otvori profil na Instagramu.

Od tada je radila za najveća imena kao što su Jeremy Scott, Marc Jacobs i Miu Miu.

– Mrzim svoj posao. Priznajem to. Ali ne radim ništa što ne želim. Neću reći: “O bože, baš je dosadno sjediti u ovoj sobi!” Jer nije. Ali mrzim ideju o mom poslu i to mnogo. Sve dok te tretiraju kao ljudsko biće, život je dobar – rekla je otvoreno Slik Vuds.

Rijana je ovu neobičnu djevojku primjetila baš na Instagramu. Od tada su nerazdvojne a Slik je istetovirala “Fenty” iza uva.

Резултат слика за Slik Vuds

Manekenka nije znala da je trudna do petog mjeseca jer su joj dok je bila djevojčica ljekari rekli da ne može imati djecu.

– Bilo mi je jako, jako loše u Londonu, ali sam mislila da je to od putovanja, pa mi je doktor dao lijekove protiv gripa. Otišla sam u Pariz – još lekova protiv gripa. I onda sam otišla u Los Anđeles, uradili su ultrazvuk, vidjela sam lice moje bebe i čula otkucaje srca. Suze radosnice – rekla je.

Резултат слика за Slik Vuds daughter

Prošle godine u septembru je radila reviju Fenty kad joj je porođaj već počeo.

– Porođaj mi je počeo dan prije, ali mi vodenjak nije još pukao, pa nisam ni znala da se porađam. Termin mi je bio 10 dana kasnije. Mislila sam da imam još malo lufta. Čim sam sišla s piste, odvezla me je hitna pomoć i 18 sati kasnije sam dobila prelijepog dječaka, Safira – ispričala je Slik Vuds.

Izvor: Noizz.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare