Manekenka egzotičnog izgleda u bijelom providnom kostimu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Manekenka egzotičnog izgleda u bijelom providnom kostimu

Manekenka Keli Gejl poznata je po svom neprikosnovenom hodu na revijama za luksuzni brend “Viktorija sikret”, kao i snimanjima za magazin “Sports Ilustrejtid”.

Manekenka Keli Gejl poznata je po svom neprikosnovenom hodu na revijama za luksuzni brend “Viktorija sikret”, kao i snimanjima za magazin “Sports Ilustrejtid”.

Takođe, ova egzotična lepotica indijskih korena, nedavno je privukla veliku pažnju na svom Instagram profili serijom fotografija u belom, jednodelnom kupaćem kostimu:

“Vau, kako izgledaš”, “Zaista fantastično”, “Neverovatno”, pisali su joj pratioci.

Podsetimo, Keli (26) se 2012. godine pojavila na reviji francuskog brenda Šanel, a naredne godine debitovala je kao anđeo na reviji “Viktorija sikreta”:

“Kada sam počela da radim kao model, tek su društvene mreže počele da se razmijaju. Pre toga je bio u fokusu izgled modela na kastingu i “personaliti” nije bio primaran. Sada je drugačije, jer čini mi se da se sada radi o tome kakva ste vi osoba, kako predstavljate brend, a ne samo to kako izgledate”, rekla je jednom prilikom.

Vodi zdrav život i trenira po 2 sata dnevno i to brzi hod, boks i jogu: ” Sa smutijem od kelja, spanaća, celera, limuna i đumbira počinjem dan. Zatim vežbam nekoliko sati – nekad pešečim 20 km dnevno, vežbam boks, jogu. Za ručak najčešće jedem ribu, morske plodove i uvek puno povrća”, otkrila je tajnu besprekornog izgleda.

Keli je verena za glumca Džoela Kinamana poznatog po filmovima “The Informer” i “RoboCop”.

Danas objavljeno

Zašto nikada ne bi trebalo piti kafu čim se probudimo

Zeljka

Srednjovekovni sjaj Maroka: Mjesta u Fesu koje ne smijete da zaobiđete

Zeljka

Preminuo glumac Vili Garson – Stanford iz serije “Seks i grad”

Zeljka

Ostavite komentar