10. Juna 2022.

Maneater besplatan na Epic Games Store

Big Portal

 Tako što možete preuzeti novu besplatnu video igru sa Epic Games Store – Maneater.

Premisa

Maneater je neka verzija RPG video igre u kojoj vodite, ni manje ni više, nego ajkulu koja želi da se osveti ljudima koji su je osakatili kada je bila beba ajkula i ubili njenu majku. Glavni neprijatelj je ribar imena Skejli (Ljušturasti) Pit.

Ne treba zaboraviti ni prisustvo naratora koji neretko oplemenjuje video igru dovitljivim i zanimljivim komentarima vezanim ili za misije ili za trenutna dešavanja na ekranu.

Maneater1.jpg

Gejmplej

Igru počinjete kao mlada bik (zambezi) ajkula na putu osvete. U početku imate nekoliko osnovnih napada, poput zaletanja, udaranja neprijatelja repom kako biste ih ošamutili ili izletanja iz vode kako biste napali osobe na kopnu ili u čamcu.

Ovo je video igra otvorenog tipa sa mapom, lokacijama za istraživanje, misijama i zadacima koje treba da završite, a sve u cilju rasta i unapređivanja vaših napada i karakteristika pred finalnu borbu sa Ljušturastim Pitom.

Maneater vam pruža mogućnost da rastete konzumiranjem nutrijenata dostupnih širom vodenih prostranstava kojima gospodarite. Vremenom, evoluiraćete u odraslu mega ajkulu. Pored toga, možete unapređivati oklop vaše ajkule kroz nadogradnju eksternih koštanih segmenata, dodavanjem elektromagnetnih šiljaka na vaše telo, i mnogo drugih stvari.

Maneater3.jpg

Vredi li vremena?

Bezumna zabava je najbolji opis koji možemo dati video igri Maneater. Gejmplej je zanimljiv iako ne preterano razrađen, osećaj prilikom unošenja haosa u podvodni i kopneni svet odličan, a priča kao priča petparačka. Međutim, što je džabe i Bogu je drago, pa ništa ne gubite ukoliko potrošite par sati na Maneater. Makar ćete iskusiti kako izgleda igrati GTA pod vodom.

Igru na Epic Games prodavici možete preuzeti na ovom linku.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare