Mandić iz Beograda poručio: Nastavićemo borbu do kraja - BIGportal.ba
Region Vijesti

Mandić iz Beograda poručio: Nastavićemo borbu do kraja

Jedan od lidera opozicionog Demokratskog fronta u Crnoj Gori, Andrija Mandić, izjavio je danas da je zahvalan svim ljudima koji su, kako je rekao, u ovim teškim vremena podržali i stali rame uz rame sa srpskim narodom u Crnoj Gori o eparhijama, koje su dio Srpske pravoslavne crkve u toj državi.

Mandić je na zajedničkoj konferenciji za novinare nakon razgovora predsjednka Srbije, Aleksandra Vučića, sa Srbima iz regiona, izrazio zahvalnost i zadovoljstvo odnosom srpskog predsjednika i solidarnošću prema problemu koji imaju Srbi u Crnoj Gori.

Današnjem sastanku u Beogradu, kazao je Mandić, prisustvovao je, jer je pozvan kao dio srpskog naroda u Crnoj Gori, koji je pozvao na uzbunu zbog donošenja Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

“Mi i naša Crkva pozvali smo na uzbunu i naš narod se odazvao. Zahvalan sam svima koji su u ovim teškim vremenima za srpski narod i eparhiju, koje su dio SPC, stali sa nama zajedno rame uz rame”, rekao je Mandić i poručio da Srbi u Crnoj Gori nemaju dileme i da će svoju borbu nastaviti do kraja.

Uzdaju se, kazao je, u Njegoševe riječi da “svoje svojega nikada izdat neće”.

TANJUG

Danas objavljeno

Zemljotres jačine 5,7 stepeni Rihtera kod obale Perua

M.

Policija radi na slučaju: Ukradeni novac i mobilni telefon iz teretnog vozila “mercedes”

M.

Temperatura danas i do 39 stepeni, na snazi upozorenje

M.

Ostavite komentar