Mančini objasnio zašto nema Balotelija - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Mančini objasnio zašto nema Balotelija

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Roberto Mančini kritikovao je Marija Balotelija. Mančini je sa novinarima pričao pred utakmice svoje ekipe u okviru kvalifikacija za EURO 2020. godine, protiv Grčke 8. juna i protiv BiH tri dana kasnije. On je u reprezentaciju vratio napadača Torina Andreu Belotija, ali nije zvezdu Marseja Balotelija.“Beloti…

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Roberto Mančini kritikovao je Marija Balotelija.

Mančini je sa novinarima pričao pred utakmice svoje ekipe u okviru kvalifikacija za EURO 2020. godine, protiv Grčke 8. juna i protiv BiH tri dana kasnije.

On je u reprezentaciju vratio napadača Torina Andreu Belotija, ali nije zvezdu Marseja Balotelija.

“Beloti je igrao mnogo bolje u drugom delu sezone i zaslužio je poziv. Pričao sam sa Mariom i objasni mu zašto nije u timu. Ima vremena da zasluži poziv, kao i svi ostali. Sve zavisi od njega. Pozvaću ga ako to zasluži”,
 istakao je Mančini.

Baloteli je nedavno dobio suspenziju na četiri utakmice u francuskoj Ligi 1 zbog nesportskog faula i dobijanja crvenog kartona protiv Monpeljea.

“On i dalje radi stvari koje ne bi trebalo, dobio je suspenziju na čtiri utakmice. Sve je u njegovim rukama. Mario ima kvalitet da igra na najvišem niovu, ali on ne daje 100 odsto. U suprotnom davao bi tri ili četiri gola po utakmici. Igra na niskom nivou i ja to ne volim”, kazao je selektor “nerazura”.

Mančini je nestašnom Mariju dao 12 meseci za povratak.

“Ima 12 meseci za povratak u reprezentaciju. Ćiro Imobile je oduvek bio ovde i igrao dobro. Postoje lošiji periodi, ali on je zaslužio poziv. Imamo talentovane napadače kod kojih postoji prostor za napredak. Neki su mladi, neki iskusni, a ja nisam zabrinut u tom polju”, jasno je zaključio Mančini.

Danas objavljeno

Nadal traži promjenu pravila: “Bojim se”

Vanja A

Ronaldo: Zapušiću usta svima

Vanja A

Jokić lider – teška je glava koja nosi krunu

Vanja A

Ostavite komentar