Mamić o Modriću: Nikad od njega nisam dobio dres ili ulaznicu - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Mamić o Modriću: Nikad od njega nisam dobio dres ili ulaznicu

Bivši predsednik Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić ogorčen je odnosom bivšeh igrača “modrih” prema njemu.

Mamić je osuđen na šest i po godina zatvorske kazne zbog zloupotrebe položaja i izvlačenja velike količine novca iz kluba. Trenutno je u Međugorju u BiH.

“Znate li ko je doveo Modrića, Kovačića i Brozovića? Ovaj genije. Oni pronose slavu svetom, a nijedan se ne usudi da kaže nijednu lepu reč za mene. Ja sam ga uzeo u Dinamo kao izbeglicu, nikad u životu nisam dobio ulaznicu ili dres od njega. Ali ta veličina nema hrabrosti da sazove ovakvu konferenciju i kaže: Pa, bando jedna, ja znam da Mamić nije ništa ukrao. Ja sam podizao Modrića na noge i doveo ga na ovaj nivo. Koliko su oni uterali strah tom Modriću kom sam ja drugi tata i kog danas volim svim bićem. Drhtim nad svakim njegovim potezom. Patio sam šta su mu radili, jer on je fudbalska i ljudska veličina. Uzeo sam ga sa 13 godina kao izbeglicu, moj sin ga je prodao u Totenhem i posle u Real. Nikad u životu od njega nisam dobio ulaznicu ili dres”, rekao je Mamić.

Objasnio je kako je u klub doveo i druga dva pomenuta igrača.

“Ja sam otišao po Kovačića u Linc i doveo ga u Dinamo, ja sam iz Dragovoljca doveo Brozovića. Danas njih trojica pronose slavu širom sveta, a nijedan se ne usudi da kaže lepu reč za mene jer bi bili zgaženi. Ja znam da me ti momci vole i poštuju, ali se plaše”, dodao je Mamić.

Imao je poruku i za građane Hrvatske.

“Čuvajte Dinamo, čuvajte hrvatsku reprezentaciju, čuvajte budućnost svoje dece. Nemojte da vam bude normalno da vam svaki dan uzimaju iz novčanika. Ja nisam kleknuo. Nemojte da vam rade to sa referendumima”, zaključio je Mamić.

B92.

Danas objavljeno

Čović o Pešiću i Teodosiću: Trapavo – reprezentacija nije jedan igrač

Vanja A

Pešić: Napadali su me, kritikovali, vrijeđali – kod nas je katastrofa kada se izgubi

Vanja A

“Divlja srijeda” u Montrealu, ispao i Cicipas

Vanja A

Ostavite komentar