Mama svoju bebu njeguje maskama za lice napravljenim od svog mlijeka - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Mama svoju bebu njeguje maskama za lice napravljenim od svog mlijeka

Nakon nekoliko dana se javila i otkrila kako je maska delovala na lice bebe…

Lin Ta, majka dečaka starog nekoliko nedelja, iznenadila je korisnike TikToka nakon što je s njima podelila jednu od “majčinskih tajni”:

“Kada beba dobije akne, napraviš joj masku za lice”, napisala je u opisu videa i objasnila da je napravi od neuobičajenog sastojka – svog mleka! Uzme čistu masku-maramicu i namoči je u činiju u koju je prethodno dodala mleko koje je izmuzla. Onda kada maskica upije, Lin je bebi na lice u nadi da će ublažiti nastajanje sitnih osipa koji se često javljaju kod tek rođene dece. “

Prvi put sam mama, još uvek učim. Napravila sam masku iz zabave, ali i u nadi da će mu pomoći”, napisala je mama koja je za svoj potez dobila mnoštvo pozitivnih komentara.

Ljudi su pisali kako je preslatko što neguje i opušta bebu, ali su joj i objasnili da će osipi proći. “Bez brige, nisu to kao akne kod odraslih, proći će. Javi da li je maska delovala”, napisao je neko, a Lin je odgovorila da je maska zaista popravila situaciju, prenosi The Sun.

https://www.tiktok.com/@ahlingaling/video/6985668504552852742?sender_device=pc&sender_web_id=6986538045873358341&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

Danas objavljeno

Zvijezde „Seks i grada“ zbog novih fotografija trpe strašne uvrede

Vanja A

Udaje se Adrijana Lima?

Zeljka

Dvorci, kuće, automobili, pa čak i ostrvo – kako je Nikolas Kejdž spiskao bogatstvo

Zeljka

Ostavite komentar