14. Jula 2022.

Mama pokazala posljedice dojenja: Potrajaće još dvije godine

Big Portal

Kako je objasnila u svom TikTok videu, nakon nedelju dana od porođaja i nedelju dana dojenja njene grudi su promenile veličinu. Preciznije, jedna dojka je bila znatno veća od druge.

“Prošlo je, otprilike, nedelju dana od porođaja i nikad nećete pogoditi šta mi se dogodilo”, kaže mama u svom video, nakon čega je pokazala svoje grudi. Iz priloženog video-materijala možemo da vidimo veću i manju dojku, a razlog tome je, kako je mama objasnila, dojenje.

Pošto je jedna dojka davala manje mleka nego druga, bebu je hranila na onu koja je proizvodila više hrane za bebu, a posledice toga su vidne. Ipak, lekari su joj savetovali da ne paniči, jer će se vremenom njihov standardni oblik vratiti.

“Dobra vest je da, ako se ovo desi vama, znajte da sam to već prošla i nisam ništa preduzela, a sve se vratilo u normalu, moje obe dojke potpuno su nestale”, šaljivo je poručila Bobi svojim pratiocima, te dodala.

“Dakle, sad kad ponovo dojim, moraću da se bavim time još dve godine”, zaključila je.

@bobbialthoff

This is not to deter anyone from nursing, i would do it over and over again a million times no matter how ridiculous i look

♬ original sound – Bobbi

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare