12. Juna 2021.

Mama četvorki pokazala koliko joj je trudnoća promijenila tijelo

Big Portal

Natali Mare pre 11 meseci je rodila četvorke. Bila je uverena da se telo može u kratkom roku nakon porođaja vratiti na staro uz odlaske u teretanu i zdravu ishranu. AlI, i pored vežbanja, ona ima višak kože na stomaku.

“Teško je da se ne uspoređuješ s drugima, ne osećaš zavist i ne želiš nešto drugačije od onoga što imaš. I ja sam kroz sve to prošla ili prolazim”, napisala je na Instagramu, gde je objavila fotografiju svog stomaka. Podignula je majicu i pokazala kako izgleda njeno telo skoro godinu dana nakon što je rodila tri devojčice i dečaka.

Ipak, naučila je podsetiti se da mora da voli svoje telo. “Vaše telo je samo vozilo vaše ličnosti i morate da ga dobro tretirate, volite i zahvalite mu što vam pomaže da pregurate dan”, poručila je.

Natali ima stariju ćerkicu Kiki i pokušava da vežba koliko god je to moguće uz petero dece. “Nosila si u svom stomaku petoro dece, neverovatno”, “Nakon četiri bebe odjednom neverojatno je da ovako izgledaš”, poručili su joj pratioci.

Natali se godinama borila s neplodnošću i bio je veliki uspeh što je 2018. rodila Kiki. Htela je još dece pa je, zbog problema s ovulacijom, dobijala injekcije hormona. U porodici ima blizanaca pa je znala da postoji mala šansa za višeplodnu trudnoću, ali na četvorke nikad nije pomislila. Bebe je rodila u 34. nedelji trudnoće carskim rezom. 21. jula na svet su stigli Maioha Kan (2.3 kg), Franki Gene (1.92 kg), Marli Rouz (2.2 kg) i Madison Grejs (2.1 kg).

https://www.instagram.com/p/CN9PIUwjnFt/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare