3. Februara 2021.

Maluma novim albumom oduševio fanove!

Big Portal

Ležerni latino ritmovi, video spotovi prepuni boja, plesa i sunca – dovoljno razloga da upotpuniš dan sa ritmom koji će definitivno da te “vozi” i na trenutak odvede u krajeve u kojima je sunce svaki dan.

Muzičar iz Kolumbije proveo je vrijeme na Jamajci prije pandemije, što je i inspiracija za novi album. Spoj sedam pjesama je sačinjen od dancehall i reggae ritmova, koje spretno stapa sa svojim prepoznatljivim reggaeton-pop zvukom.

Foto Maluma Facebook

Maluma je album objavio na svoj rođendan, samo nekoliko dana nakon što je tokom vikenda na društvenim mrežama objavio nejasnu poruku zbog koje su fanovi pomislili da bi mogao da dobije dijete. Fotografija koju je podijelio bila je ona na kojoj ljubi nečiji trbuh na kojem je ispisano # 7DJ.

Ispostavilo se da je “beba” njegov najnoviji album dolazi nakon veoma uspješnog izdanja “Papi Juancho” iz 2020. “Biću tata i ovo će biti moje peto dijete, jer je to moj peti album”, rekao je Maluma za više od 100 000 pratilaca, koji gledali Instagram Live koji je imao samo nekoliko minuta prije nego što je # 7DJ predstavljen javnosti.

“Ovaj album je trebao izaći prije “Papija Juancha”, ali budući da nisam uspio snimiti video spotove zbog COVID-19, prvo smo izdali Papija Juancha”, otkrio je Maluma.

Ultra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare