2. Marta 2019.

Maloljetnik zbog LJUBOMORE nožem nanio TEŠKE POVREDE maloljetnoj djevojci

Big Portal

Policija je izvršila uviđaj i nakon kompletiranja predmeta izvještaj će biti predat nadležnom tužilaštvu, saopštio je dežurni operativni u Policijskoj upravi Bijeljina, istakavši da je policija dobila dojavu u 2.25, u subotu rano ujutro.

Dežurni tužilac, koji je upoznat sa detaljima ovog krivičnog djela, rekao je da je djevojka u početku negirala da ju je navedeni A.H. ubo nožem, da bi poslije izjavila da su nekada bili u vezi.

– Na licu mjesta je pronađen nož, koji je mladić odbacio sa mjesta na kojem je ležala povrijeđena djevojka. Djevojka je medicinski zbrinuta i nije u životnoj opasnosti. Sprovešćemo istragu i ispitaćemo sve navode i činjenice – izjavio je dežurni tužilac.
Na mjestu gdje je djevojka napadnuta, u naselju Ledinci, kod kružnog toka, preko puta kafe – picerije “Mondo” i nedaleko od Saborne crkve, jutros smo u neposrednoj blizini zatekli dva policijska vozila. Taksista koji se u tom trenutku zatekao u neposrednoj blizini, kaže da je njegov kolega, taksista, u ranim jutarnjim satima vidio policiju koja je vršila uviđaj, a vidio je i povrijeđenu djevojku koja je bila pokrivena nekim ćebetom, prije nego što je došla ekipa Hitne pomoći.

U kafe – piceriji “Mondo” kažu da je mladić djevojku napao nožem kod kioska, neposredno uz kružni tok. Radnik picerije kaže da je djevojka ležala između drveta i velikog reklamnog panoa. On pretpostavlja da je u pitanju ljubomora, kao okidač koji je doveo do incidenta.

– Policija je brzo uhvatila napadača, jer su policijski službenici bili u blizini. Vidite i sami šta nam se sve dešava. Djeca, socijalno nezrela, potežu noževe i tako iskazuju svoju potisnutu ljubomoru i navodne emocije. Da nije žalosno, bilo bi smiješno – kaže ovaj sagovornik koji se nije želio predstavljati.

U obližnjoj prodavnici kažu da su rano ujutro samo vidjeli žutu traku i brojčane oznake, u vrijeme dok je policija vršila uviđaj. Nisu znali nikakve pojedinosti o napadu na djevojku, piše Avaz.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare