4. Februara 2021.

Maloljetnik (15) se ubio zbog djevojke

Big Portal

Tijelo Dragana Drljića (15) pronađeno je u Tamišu nakon dva dana potrage.

Njegova majka je rekla da je Dragan teško podnio raskid sa devojkom i da je od tada govorio da njegov život više nema smisla.

“Mjesec dana su bili u vezi, poznajem tu djevojku, ali sam je samo znala preko sina, ne poznajem njene roditelje. Oni nisu išli u istu školu, Dragan je išao u Mašinsku, a ona i ekonomsku ili hemijsku, nisam sigurna. Išli su da kupuju stripove zajedno”, rekla je žena i ispričala da je Dragana raskid baš teško pogodio.

Kako kaže, Dragan je i svojoj bivšoj djevojci ostavio oproštajno pismo. Rekao joj je da ga ne otvara do 16 sati. Ostavio joj je i poklon.

“Rekao joj je da ne otvara pismo do 16 sati i ona je to ispoštovala. Ali njena majka kada je shvatila šta se događa je odnijela pismo u policiju. Oni će ga otvoriti i pročitati… Molila sam ih da mi pročitaju ma kakva god da je sadržina”, kaže i dodaje:

“Toj djevojci je ostavio srebrnog anđela kog je meni dala majka, a ja njemu. Ostavila sam joj tog anđela…”

Majka kaže da je razgovarala sa Draganovom bivšom djevojkom koja je u teškom stanju zbog njegovog nestanka.

“Plakala je, jecala.. Rekla sam joj da ona nije ništa kriva… Rekla mi je da joj je kazao da je njegov život izgubio smisao, ali i da se poslije smijao… Niko nije to tako shvatio…” rekla je ona.

Da podsjetimo, dječak je posljednji put viđen oko 15 sati upravo na Tamiškom keju, gde je nekoliko sati poslije toga i potraga tragično završena.

“Na sebi je imao crnu jaknu, crnu trenerku i crne patike. Sa sobom je poneo ranac i telefon. Garderoba mu je ostala kod kuće, neke stvari je podijelio najboljoj drugarici i bivšoj devojci”, rekla je tada njegova majka.

Otvorili su i pismo… U njemu piše da je tražio način da najbezbolnije sebi oduzme život”, rekla je ona.

(Mondo.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare