Maloljetnici koristili LOPATE I ŠRAFCIGERE za brutalno ubistvo staraca - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Maloljetnici koristili LOPATE I ŠRAFCIGERE za brutalno ubistvo staraca

Stravično ubistvo starijeg bračnog para u Šumatacu kod Velike Kladuše, supružnika Salke i Fatime Đogić, poprima novu dimenziju, a dok na površinu izbijaju novi detalji ovog zločina.

Iako su prve informacije iz policije glasile da je ovaj bračni par ubijen protekle noći, istražitelji su dodatnim istragama utvrdili da su likvidirani u noći s četvrtka na petak, ali da niko o tome ništa nije znao do danas.

Za stravično ubistvo saznalo se kada je sestra ubijene Fatime Salkić nazvala jutros policiju i saopštila da joj se sestra ne javlja dva dana.

Prema izjavama mještana nesrećni bračni par ubijen je drškom od lopate, te je izboden šrafcigerima. Nezvanično, muškarac je pronađen potpuno nag u jednoj sobi izboden oštrim predmetom na više mjesta, dok je žena pronađena mrtva u hodniku ispod stepeništa.

Mještani tvrde da jedan od uhapšenih maloljetnika koji se dovodi u vezu sa brutalnom egzekucijom dvoje nemoćnih staraca živi u neposrednoj blizini žrtava.

Za Klix je saopšteno da je i druga maloljetna osoba koja se dovodi u vezu sa ovim zločinom prespavala u kući navedenog maloljetnika.

Mještani su takođe naveli da su uočili da su se među ukradenim stvarima nalazili laptop, satovi, jedna vazna, dva ručna sata.

Podsjetimo, oba maloljetnika imaju po 16 godina, a jedan od njih je, navodno u proteklom periodu protjeran iz SAD-a. Treći saučesnik je u bjekstvu.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Milanović za dijalog o BiH sa Vučićem i Erdoganom

M.

U Srpskoj preminulo 12 osoba, koronom zaraženo još 897

M.

FBiH: Zaraženo 1.886 osoba

M.

Ostavite komentar