Maljković posjetio srpske sportiste u Olimpijskom selu - BIGportal.ba
Ostali sportovi Sport

Maljković posjetio srpske sportiste u Olimpijskom selu

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidar Maljković je zajedno sa generalnim sekretarom Đorđem Višackim posetio srpske sportiste u Olimpijskom selu.

Maljković je, kako je saopštio OKS, rekao da je zadovoljan radom Misije Olimpijskog komiteta Srbije i da su svi na usluzi sportistima kako bi napravili najbolje rezultate.

“Moram da pohvalim organizaciju našeg tima u Olimpijskom selu. OKS je servis koji je na usluzi sportistima i to jako uspešno radimo. To je prva stvar koju sam pitao sve sportiste pri dolasku, kako su zadovoljni sa uslovima u Selu i radom naše Misije”, rekao je Maljković.

On je istakao da je atmosfera odlična i da se “oseća jedinstvo”.

“Magija Olimpijskih igara čini svoje. Želimo da to pretočimo u dobre rezultate”, rekao je Maljković.

“Velika su očekivanja, to govori poseta na današnjoj konferenciji za medije našeg tima koja je bila najposećenija u Tokiju. Najviše zahvaljujući najboljim ambasadorima naše zemlje Novaku đokoviću, Filipu Filipoviću, Maji Ognjenović i Sonji Vasić koji su prisustvovali konferenciji, kao i svim sportistima koji će predstavljati Srbiju na Igrama”, dodao je on.

Prvi takmičar, koji će nastupiti na Igrama u Tokiju za selekciju Srbije biće veslačica Jovana Arsić u disciplini skif.

Ona će sutra u jutarnjim satima (3.20) po srednjeevropskom vremenu nastupati u kvalifikacijama.

Generalni sekretar OKS đorđe Višacki, nekadašnji veslač, naveo je da je Jovana Arsić prošla kroz težak period zbog dvonedeljnog karantina po dolasku u Japan.

“Nju sutra očekuje veliki dan, sve te stvari na koje nije mogla da utiče mora da ostavi iza sebe i da se okrene samo onome što je čeka kroz samo nekoliko sati”, rekao je Višacki.

“Kao što sam i njoj rekao, mora da uživa u svakom trenutku iskustva koje je pred njom i da sa pozitivnim stavom uđe u trku”, dodao je generalni sekretar OKS.

Danas objavljeno

Zvezda ne planira da stane, pao je Virtus za 4. uzastopnu pobjedu u Evroligi: Dobrić odigrao partiju sezone!

Vanja A

Federer: Voleo bih da zaigram, ali koljeno nije spremno

Vanja A

UEFA pokrenula istragu protiv Juventusa

Vanja A

Ostavite komentar