Mališani iz vrtića pjevali i igrali Banjaluci za rođendan - BIGportal.ba
Banja Luka

Mališani iz vrtića pjevali i igrali Banjaluci za rođendan

Mališani iz vrtića na području grada su povodom nastupajućeg Dana grada, održali su danas prigodnu svečanost u okviru tradicionalne manifestacije “Najmlađi voljenom gradu”.

Naime, u Muzičkom paviljonu u Parku “Petar Kočić”, djeca iz vrtića “Pinokio”, “Luna”, “Anđelak” i “Nataša” pjevala su i plesala svom gradu povodom rođendana, 22. aprila.

Gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je prisustvovao ovoj manifestaciji, kazao je ovo sigurno jedan od najljepših događaja.

“Svaki Dan grada ima smisla ako postoje najmlađi, ako grad vodi računa o njima i ako kroz ovakve manifestacije mališanima utkamo ljubav prema gradu, da vole svoju Banjaluku, da shvate da je naše da ovdje živimo, ostanemo i gradimo naš grad. Sa druge strane, mi kao rukovodioci grada moramo da učinimo sve da djeca imaju svoje mjesto u vrtićima i najbolje uslove boravka “, naveo je Stanivuković.

Naglasio je da je u ponedjeljak imao susret sa predstavnicima SUBNOR-a, koji su oslobodili grad u Drugom svjetskom ratu, a da je juče imao susret sa najmlađim stanovnicima, što čini jednu ljepotu i raznolikost Banjaluke.

Vrijedni vaspitači i mališani su po prvi put dobili i simbolične zahvalnice za učešće u obilježavanju Dana grada.

Sa više od 30 manifestacija i važnih projekata biće obilježen ovogodišnji Dan grada, 22. april.

Nezavisne

Danas objavljeno

Odbornici SNSD-a kažnjena – prekršila mjere izolacije

M.

Dom zdravlja Banjaluka: Plan vakcinacije za period od 18. do 23. oktobra

M.

Zbog kvara na vrelovodu, bez grijanja veći dio grada Banjaluka

M.

Ostavite komentar