Male tajne modernih Italijanki: Zbog ovih frizura one izgledaju tako elegantno - BIGportal.ba
Magazin Moda

Male tajne modernih Italijanki: Zbog ovih frizura one izgledaju tako elegantno

Pored svoje kuhinje i arhitekture, Italija zaslužuje priznanje za još jednu oblast – ljepotu.

Francuskinje su godinama obožavane zbog prefinjenog izgleda koji karakterišu crvene usne i blistava koža – ali Italijanke dokazuju da kada se kombinuju avanturistički stil i seksepilnost, može nastati nepretenciozna elegancija koja ostavlja bez daha. I zato ove zime želimo da kopiramo frizure najpoznatijih Italijanki koje pomno prate najaktuelnije trendove.

Elegantni rep

Za razliku od seksipilnih žena New Yorka, koje vole niske repove za svoj jutarnji izgled, Italijanke biraju elegantne verzije za formalnije događaje.

Sjajni bob

Bob frizure svih dužina imaju odobrenje Italijanki. Ipak bob koji doseže visinu brade i ima strog karakter je najomiljeniji Italijankama.

Kul šiške

Italijanke su se prepustile iskušenju i rado biraju klasične šiške ili “curtain” šiške, potvrdivši da popularna frizura može da se uklopi u svaki stil.

Kovrdže

Pa ipak, zahvaljujući svom samopouzdanju, Italijanke uspjevaju da čak i sa kovrdžama izgledaju elegantno.

Prirodni talasi

Prirodni talasi su među njihovim omiljenim frizurama za 2021. godinu. Ako je ovo prirodna tekstura vaše kose, imate sreće. Alternativno, možete kopirati izgled koristeći široku peglu za kosu i sprej za teksturu.

Elegantna visoka punđa

Italijanke lako uspjevaju da kamufliraju “bad hair day“ hvatajući kosu u elegantnu punđu na vrhu glave. Zabavna činjenica – ova frizura je omiljena kreativnoj direktorki brenda Swarovski Global, Giovanni Engelbert.

Izvor: Žena.blic.rs

Danas objavljeno

Patuljasti jarići su zvijezde Instagrama

Vanja A

Dakota Džonson ima najsmešniji odgovor na komentar “haljina ti je prekratka”

Vanja A

Plava će obojiti sve zimske outfite

Vanja A

Ostavite komentar