Maldini: Ušao sam u teretanu i bio "mrtav" poslije 10 minuta - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Maldini: Ušao sam u teretanu i bio “mrtav” poslije 10 minuta

Na sreću, uspešno je savladao ovu pošast, te sada radi na sebi kako bi se što bolje oporavio i vratio starom životu. Maldini je zajedno sa Alesandrom Del Pjerom, Frančeskom Totijem i Havijerom Zanetijem obavio video-poziv i četiri asa najvećih italijanskih klubova imali su o čemu da diskutuju. Bivši kapiteni…

Na sreću, uspešno je savladao ovu pošast, te sada radi na sebi kako bi se što bolje oporavio i vratio starom životu.

Maldini je zajedno sa Alesandrom Del Pjerom, Frančeskom Totijem i Havijerom Zanetijem obavio video-poziv i četiri asa najvećih italijanskih klubova imali su o čemu da diskutuju.

Bivši kapiteni MIlana, Juventusa, Rome i Intera evocirali su uspomene, prisećali se starih utakmica, ali i dotakli se aktuelne svetske pandemije.

Tu je najpozvaniji da priča bio upravo Maldini, koji je sagovornicima opisao svoj prvi ulazak u teretanu posle mesec dana borbe sa Covidom-19.

“Otišao sam do teretane prvi put posle svega, i posle deset minuta vežbanja bio sam ‘mrtav”‘ I to ne zato što imam 52 godine”, objasnio je Maldini svoj osećaj.

Pored njega, zaražen mu je bio i sin, obojica istog dana 5. marta. Zajedno su i proglasili pobedu nad koronavirusom već posle 20-ak dana.

Danas objavljeno

Zvezda odlična u Moskvi, CSKA slavio u neizvjesnoj završnici

Zeljka

Partizan bolji od Cibone u derbiju ABA lige

Zeljka

Medvedev odustao – neće igrati na “svom” terenu

Vanja A

Ostavite komentar