Makronov dolazak "sprema" 100 specijalaca, u Beograd stigli i pripadnici Legije stranaca - BIGportal.ba
Region Vijesti

Makronov dolazak “sprema” 100 specijalaca, u Beograd stigli i pripadnici Legije stranaca

Pred dolazak francuskog predsednika Emanuela Makrona, 15. jula u Beograd, poslati su francuski specijalci, pišu beogradski mediji. Oni će u saradnji sa srpskim kolegama napraviti detaljan plan obezbeđenja Makronove posete Beogradu, preneo je Tanjug. Makron u Beograd dolazi sa oko 100 francuskih pripadnika bezbednosti, kažu sagovornici “Kurira” i ističu da…

Pred dolazak francuskog predsednika Emanuela Makrona, 15. jula u Beograd, poslati su francuski specijalci, pišu beogradski mediji.

Oni će u saradnji sa srpskim kolegama napraviti detaljan plan obezbeđenja Makronove posete Beogradu, preneo je Tanjug.

Makron u Beograd dolazi sa oko 100 francuskih pripadnika bezbednosti, kažu sagovornici “Kurira” i ističu da Francuska ima jaku obaveštajnu službu DGSE, koja razrađuje plan.

“Za sve vreme kojim se bavim politikom nisam video da neko toliko prezire svoju zemlju”
Pred dolazak Makrona u Beograd je poslato oko 50 francuskih specijalaca, koji će u saradnji sa srpskim kolegama obezbeđivati posetu, a među njima ima i pripadnika Legije stranaca.

Proveravaju se sve tačke na kojima će Makron boraviti i rute kojima će prolaziti, rekao je izvor “lista.

Pn navodi i da će tokom dvodnevne posete francuskog predsednika biti angažovano 4.000 do 5.000 srpskih policajaca, uz pripadnike specijalnih jedinica MUP, Vojske Srbije, BIA i VOA.

Makron će najverovatnije biti smešten u hotelu “Hajat, a ulice kojima gost iz Francuske bude prolazio biće zatvorene. Biće zatvoreni i šahtovi, na zgradama će biti snajperisti, a građanima koji stanuju na tim trasama biće naređeno da zatvore prozore i navuku zavese.

Internet komunikacija Srbije sa inostranstvorm biće oštrije nadgledana, navodi list.

Danas objavljeno

Bura zbog izjave Milanovića: “Ne, ubijeni se ne nadoknađuju novcem”

M.

U Srpskoj 228 novozaraženih, 15 osoba preminulo

M.

FBiH: Zaraženo 378 osoba

M.

Ostavite komentar