Makedonci spremni da "izginu" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Makedonci spremni da “izginu”

Fudbaler Severne Makedonije Boban Nikolov rekao je danas da su igrači spremni za predstojeće Evropsko prvenstvo.

On je dodao da žele da učine naciju ponosnom i da su spremni da “izginu” za dres reprezentacije.

“Spremni smo i fizički i mentalno. Spremni smo za nova dokazivanja, spremni smo da napravimo makedonsku naciju ponosnom, spremni smo da izginemo za makedonski dres”, rekao je Nikolov u razgovoru reprezentativaca sa medijima.

Fudbaler Lečea ocenio je da će svi na Balkanu navijati za makedonske fudbalere.

“Znamo da se nosimo s pritiskom. Mnogo puta smo to dokazali i kada je bilo najteže pokazali smo karakter. Mislim da će ceo Balkan navijati za Makedoniju i nećemo ih razočarati”, rekao je Nikolov, preneli su lokalni mediji.

On je dodao da je ovaj sastav reprezentacije već šest godina zajedno, da je ekipa dovoljno iskusna i naveo da je Evropsko prvenstvo “šlag na tortu svih rezultata koje je napravila”.

Fudbaler Napolija Elif Elmas rekao je da je optimista da reprezentacija može da napravi mnogo velikih stvari na Evropskom prvenstvu i naveo da ekipa na to takmičenje ne ide samo da bi se prošetala.

“Znamo sa kojim protivnicima igramo, ali nas to ne plaši jer smo i prethodno igrali sa velikim reprezetacijama. Idemo tamo da odigramo najbolje što možemo, idemo da prođemo grupu i da stignemo što dalje možemo”, rekao je Elmas.

Reprezentacija Severne Makedonije je u sredu započela pripreme za Evropsko prvenstvo, koje počinje 11. juna, a igraće u Grupi C sa Holandijom, Ukrajinom i Austrijom.

Danas objavljeno

“Jokić je bio debeo i lošiji od Plamlija”

Zeljka

Milan prati Inter – na vrhu Serije A

Zeljka

Majk Tajson dolazi u Beograd

Zeljka

Ostavite komentar