15. Aprila 2021.

Majli Sajrus se opet ne odvaja od pune čaše

Big Portal

Na snimanje u kalifornijskom Burbanku juče je došla u potpuno razuzdanom stanju. Uz rokerski autfit obogaćen zlatnim lančićem oko vrata, Sajrus je na poslu bukvalno prigrlila čašu crnog vina.

Vidno alkoholisana, pevačica se s punom čašom prošetala mestom snimanja, i to u kraćoj crnoj majici zbog koje su joj se nazirali bokovi.

Usledilo je to nekoliko nedelja nakon što se zvezda poznata po liku Hane Montane napila na 15. godišnjici od snimanja serije. Da bi opisala kako se oseća nakon burne noći, na Instagramu je uz opis: “Oporavljam se od ubijačine” objavila fotografiju pijanog lika Hane Montane.

Iako ne voli javno da govoriti o borbi s alkoholom, priznala je da se najbolje oseća kad ne pije.

„Za mene je alkohol proklet jer nisam umerena osoba. Ipak, ne mislim da svi treba da budu prokleto trezni“, rekla je za „Apple Music’s New Music Daily“ i dodala da svako zna šta je najbolje za njega.

https://www.instagram.com/p/CNqJ-AVp5uW/?utm_source=ig_embed

„Nemam problema s alkoholom nego s odlukama koje donosim kad pređem tu granicu“, rekla je istom izvoru.

Podsetimo, Sajrus je ranije imala problema i s drogom, koju je ostavila s 26 godina, te joj se, kako je u januaru ove godine rekla za „Rolling Stone“, neće vraćati.

https://www.instagram.com/p/CNL4imkpo3b/?utm_source=ig_embed

„Zapravo, jedan od razloga zbog kojih sam odbacila drogu bilo je to što sam napunila 26 godina. Rekla sam: ‘Moram da se sredim pre nego što navršim 27 godina, jer 27. je godina vreme kad pređete prag u život ili umrete kao legenda'“, kazala je pevačica, aludirajući na Klub 27, skupinu muzičara koji su preminuli baš u tom dobu.

Nova.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare