Majli Sajrus prozvala direktora MTV-ja zbog seksizma - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Majli Sajrus prozvala direktora MTV-ja zbog seksizma

Pop zvijezda Majli Sajrus, izjavila je za američke medije da se susrela sa seksističkim komentarima od strane direktora MTV-ja, prilikom njenog nastupa na ovogodišnjoj dodeli VMA nagrada.

“Tražila sam da mi ugase bjuti svetla, jer ta svetla nikada ne bi upalili da nastupa muškarac. Ne radi se čak ni o tome, jednostavno mi nisu bila potrebna jer nisam tako zamišljala svoj nastup. Direktor MTV-ja mi je tada rekao da će me tretirati kao muškarca”, rekla je Majli Sajrus za “Joe Rogan Experience” pokast i dodala:

“Potom sam se iznervirala jer su mi se narukvice uplele u kostim i bilo mi je komplikovano da se pomeram, pa sam želela da ponovimo, a direktor mi je rekao da se muškarcima tako nešto nikada ne bi dogodilo i da, ako želim da me tretiraju kao muškarca, onda to moraju da rade stalno, a ne samo kada meni odgovara.”

Sajrus je, međutim, imala adekvatan odgovor.

“Muškarac nikada ne bi imao ovakav nastup jer nije dužan da se skida go i podiže gledanost vašeg programa”, uzvratila je ona tada. ž

Podsetimo, Majli je izvodeći svoj novi hit na VMA dodeli nagrada ponovila svoj kontroverzni nastup iz 2013. godine, kada je u videu za pesmu “Wrecking ball” potpuno naga uzjahala disko kuglu. Za razliku od tada, Majli je ovog puta bila potpuno obučena. Sličnost međutim, postoji.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Ruski kosmonauti započeli prvu šetnju u svemiru ove godine

Vanja A

Ovo je 9 najskupljih haljina svih vremena

Vanja A

Ovako je Georgina Rodriguez izgledala prije ljubavi s Ronaldom

Vanja A

Ostavite komentar