Majkl Pejlin mora na operaciju - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Majkl Pejlin mora na operaciju

Komičar i legendarni glumac iz serije “Monti Pajton” Majkl Pejlin (76) uskoro će morati na operaciju srca.

Komičar i legendarni glumac iz serije “Monti Pajton” Majkl Pejlin (76) uskoro će morati na operaciju srca.

Glumac je rekao da do sada nije imao probleme ovog tipa, ali da je početkom ove godine počeo da primjećuje da nešto nije u redu sa njegovim zdravljem.

U saopštenju objavljenom na njegovoj internet stranici, Majkl je rekao: “Prije pet godina, rutinski pregled otkrio je propusni mitralni zalistak u mom srcu. Do početka ove godine to nije uticalo na moje opšte zdravstveno stanje,”, istakao je glumac i dodao:

“Nedavno sam, međutim, osjetio da moje srce sve napornije radi i savjetovano mi je da na vreijme odem na operaciju. Operisaću se u septembru i trebalo bi da sve bude dobro u roku od tri mjeseca”, izjavio je glumac.

Oštećenje mitralnog zaliska može da izazove vrtoglavicu, otežano disanje, umor i bol u grudima, a potencijalno može da dovede do nepravilnog i brzog rada srca, visokog krvnog pritiska, srčanog udara ali i prestanka rada srca.

Glumac je prije nego što je saznao da mora na operaciju izjavio da se generalno oseća dobro za jednog čovijeka u osmoj deceniji života, da je malo sporiji nego ranije, kao i da je još uvijek prilično fit.

Danas objavljeno

Osamdesetdvogodišnjak obara rekorde u skoku s motkom

Vanja A

Opet je pozirala u uskoj odeći – Džoj Korigan ponosno pokazuje svoju figuru

Zeljka

Neuporedivi, ali ipak predmet rasprave – Denzel Vošington ili Vil Smit?

Zeljka

Ostavite komentar